search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:29
MENU CLOSE

Σούζη για Μητσοτάκη: Χιονίζει και μέρα, συμβαίνει κι αυτό (video)

31.01.2022 13:53
souzi_xristina

Τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι οι μετεωρολόγοι δεν είχαν προβλέψει την ένταση της χιονόπτωσης αλλά κα τον ισχυρισμό του πρωθυπουργού ότι χιόνισε μέρα, ενώ συνήθως χιονίζει νύχτα σχολίασε μην κρύβοντας την ενόχλησή της η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη.

Χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Χριστίνα Σούζη είπε:

«Μπορώ να πω δυο πράγματα γιατί κοντεύω να ξεχάσω αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια. Βρέχει, χιονίζει όταν θα έρθει ένα χαμηλό βαρομετρικό. Δεν θα του πω εγώ πότε θα έρθει. Όποτε θέλει έρχεται. Το τελευταίο ήρθε μέρα. Χιονίζει και μέρα. Συμβαίνει και αυτό. Το 2002 ξεκίνησε μεσημέρι από τα βόρεια προάστια. Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω σπουδάσει. Χιονίζει και μέρα».

Η Χριστίνα Σούζη τις προηγούμενες ημέρες, όταν ο Άρης Πορτοσάλτε της είχε πει ότι το Μαξίμου θεωρεί ότι μόνο εκείνη είχε πέσει μέσα στην πρόγνωση αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση έχει σύμβαση με την ΕΜΥ, είχε κάνει και πάλι ανάλογο σχολιασμό λέγοντας ότι «Η πρόγνωση της ΕΜΥ έδινε χιονοπτώσεις για την Αττική όλη την ημέρα. Τέλος, τίποτε άλλο. Θέλει πολύ κόπο για να το καταλάβεις αυτό το πράγμα; Όλοι ξέραμε ότι θα έρθει λίγο νωρίτερα. Το απόγευμα της Κυριακής, όλοι ξέραμε ότι το χιόνι θα έρθει νωρίτερα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή είχε πει: «Ως προς το ζήτημα του χιονιού θέλω να σας πω κι εγώ ότι κανείς μετεωρολόγος δεν προέβλεψε τον όγκο του χιονιού που έπεσε στο κέντρο της Αθήνας. Και σε αντίθεση με άλλες χιονοθύελλες το χιόνι έπεσε μέρα μεσημέρι -συνήθως πέφτει βράδυ- και κανείς μετεωρολόγος δεν είχε προβλέψει ότι θα ρίξει μισό μέτρο στο κέντρο της Αθήνας και στα βόρεια προάστια».

Διαβάστε επίσης:

Πρετεντέρης: «Καρφιά» για τους υπουργούς που είχαν επαφές με τον Φουρθιώτη

Λιάγκας – Σκορδά: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1

ΑΝΤ1: «Κλείδωσε» η ημερομηνία της πρεμιέρας για τον «Εκατομμυριούχο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:21