search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:46
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Το μήνυμα που έγραψαν πάνω σε αυτοκίνητο για την Χριστίνα Σούζη – Πώς αντέδρασε η μετεωρολόγος

28.01.2022 09:41
souzi_new

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες οι μετεωρολόγοι να δέχθηκαν πυρά ή να αμφισβητήθηκαν από τα κυβερνητικά στελέχη, ωστόσο η αλήθεια είναι είχαν προειδοποιήσει εγκαίρως.

Μία από τους ειδικούς που είχαν ενημερώσει – προειδοποιήσει για το κύμα κακοκαιρίας ήταν και η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ Χριστίνα Σούζη.

Και αυτό ήταν το μήνυμα που έγραψε στο χιόνι πάνω σε ένα αυτοκίνητο για τη Χριστίνα Σούζη ένας περαστικός. «Το είπε η Σούζη», έγραψε καθώς φαίνεται φαν της μετεωρολόγου του ΣΚΑΪ δίνοντας έτσι την στήριξή της στη Χριστίνα Σούζη για τις προγνώσεις τις.

Σχολιάζοντας τη νέα κακοκαιρία που αναμένεται το Σάββατο, η μετεωρολόγος σχολίασε: «Δεν ξέρω ποιος το έγραψε, αν το έγραψε αυτή που ανέβασε τη φωτογραφία ή αν το είδε και το ανέβασε. Όπως και να’ χει εγώ ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Top 10 24/1/2022- H «Ελπίδα» δεν έφερε τηλεθέαση τη Δευτέρα

Στα δικαστήρια η διαπάλη ΕΡΤ- ΠΑΣΥΜΗΤΕ για τις κινητοποιήσεις

Netflix: Kυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο για τον «Πινόκιο» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01