search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 02:40
MENU CLOSE

Παύλος Πολάκης: Παραπομπή του βουλευτή στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής (Video)

01.02.2022 13:38
polakis_new (2)

Την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

«Ο κ. Πολάκης τήρησε με την ανοχή που επεδείχθη το νόμο, μίλησε και για τον αναπτυξιακό νόμο, έκρινε μια δικαστική απόφαση και είπε ότι δεν παρεμπόδισε το βήμα της Βουλής. Δεν θα συνεχίσω αυτή την κουβέντα. Το αν παρεμπόδισε το βήμα, εν ονόματι του κώδικα δεοντολογίας και του σχετικού κανονισμού της Βουλής, θα το εξηγήσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας στην οποία θα παραπεμφθεί» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας.

Ο Παύλος Πολάκης μετά τη χθεσινή επεισοδιακή του ομιλία που κατέληξε στην διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής βρέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Δεν έκανα καμία κατάληψη. Ο προεδρεύων, ο κύριος Αθανασίου έκανε κατάλυση των διαδικασιών. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αποδοκιμάζετε τελικά αυτήν την πρακτική.  Σταμάτησε τη διαδικασία. Έχουν απογυμνωθεί όλα σας τα επιχειρήματα για αυτό το πραξικόπημα κατά των κοινοβουλευτικών διαδικασιών και τώρα λέτε ότι έκανα κατάληψη της έδρας. Εγώ περίμενα εσάς. Ενώ είχε διακοπεί η διαδικασία να μου βάλετε μομφή Ή να συνεχίσω»

Διαβάστε επίσης:

«Άδειασμα» Άδωνι στον Αθανασίου – «Ζήτησα να μην διακοπή η ομιλία Πολάκη»

Αποσωληνώθηκε εντός ΜΕΘ η Μαριέττα Γιαννάκου: Συγκρατημένη αισιοδοξία για την υγεία της (Video)

Βουλή: Απάντηση Τασούλα σε Πολάκη – Σφοδρή επίθεση Ραγκούση στο προεδρείο (Video) 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12