search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:00
MENU CLOSE

Δολοφονία Άλκη: Ο 23χρονος μαχαίρωσε φίλαθλο το 2019 – Συμμετείχε και στα επεισόδια μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το 2017

02.02.2022 21:21
hooliganpaok87-new

Πλούσιο παρελθόν στον χώρο της οπαδικής βίας φαίνεται ότι διαθέτει ο 23χρονος που συνελήφθη για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς που φέρεται να δολοφόνησε τον 19χρονο, έχει παραπεμφθεί σε δίκη που εκκρεμεί για υπόθεση οπαδικής βίας το 2019, όταν είχε μαχαιρώσει ξανά φίλαθλο, πολύ κοντά στο σημείο που δολοφόνησε τον άτυχο Άλκη.

Τότε, ο 23χρονος -σήμερα- μαζί με άλλα τρία άτομα επιτέθηκαν με παρόμοιο τρόπο σε δύο νεαρούς, αφού τους αιφνιδίασαν και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Τα χτυπήματα ήταν ταυτόσημα, με μαχαίρι στον μηρό, με τους αστυνομικούς να μιλούν για σχεδόν ίδιες συνθήκες.

Ο 23χρονος, που θεωρείται από τις Αρχές σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, φέρεται να συμμετείχε επίσης και στα εκτεταμένα επεισόδια μεγάλης αγριότητας στον τελικό της «ντροπής», μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, το 2017 στον Βόλο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, ο 23χρονος διακρίνεται στα επεισόδια να κρατάει αιχμηρό αντικείμενο και να επιτίθεται σε οπαδό της ΑΕΚ.

Ο 23χρονος κατηγορούμενος ως δολοφόνος του Άλκη, σύμφωνα με πληροφορίες, φοιτεί στο ΔΙΕΚ Θεσσαλονίκης, ως βοηθός ιατρικών εργαστηρίων.

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας για δολοφονία 19χρονου: Έγινε εκτέλεση, όχι συμπλοκή – Οι δράστες ήταν επαγγελματίες, φονιάδες

Πάρος: Στο έλεος της κακοκαιρίας με απίστευτη χαλαζόπτωση

«Ξεψύχησε στα χέρια μου»: Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 11:59