search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:03
MENU CLOSE

Κωστής Σαββιδάκης: Νόσησα με κορωνοϊό – Οι εξετάσεις δείχνουν ότι τα πνευμόνια μου έχουν καταστραφεί (Video)

03.02.2022 14:32
kostis-savvidakis-new

Για τη σοβαρή περιπέτεια που βίωσε με την υγεία του όταν νόσησε με κορωνοϊό μίλησε ο Κωστής Σαββιδάκης ο οποίος χρειάστηκε, μάλιστα, να νοσηλευτεί για 18 ημέρες.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό, ο ηθοποιός που υποδύεται τον «παπά» στις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει ότι «τα πνευμόνια του καταστράφηκαν».

Ερωτηθείς αν είχε εμβολιαστεί κατά του ιού, ο Κωστής Σαββιδάκης προτίμησε να μην απαντήσει, λέγοντας ότι πρόκειται για προσωπικό δεδομένο.

«Νόσησα από κορωνοϊό πριν από τρεις μήνες. Το πέρασα δύσκολα. Είναι προσωπικό δεδομένο το αν έχω εμβολιαστεί. Θα πω όμως πως όλοι μας είτε έχουμε κάνει δύο δόσεις, είτε δεν έχουμε κάνει καμία, τώρα έχει λήξει το διαβατήριο. Νόσησα και ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. 18 ημέρες στο νοσοκομείο και θέλω να ευχαριστήσω τις νοσοκόμες και τους γιατρούς.

Δεν υπάρχει αρκετό νοσηλευτικό προσωπικό και οι νοσοκόμοι δε μπορούσαν να βοηθήσουν όπως θέλουν. Άκουσαν τα αφτιά μου, ασθενείς να φωνάζουν “λύστε μας” – ήταν δεμένοι στα κρεβάτια γιατί είχαν σπασμούς από τον κορωνοϊό – γιατί δεν προλάβαινε το νοσηλευτικό προσωπικό. Το άκουσα με τα αφτιά μου και ρώτησα. Έτσι μου είπαν αυτό.

Βρήκα απαράδεκτες συνθήκες στο νοσοκομείο. Και όχι μόνο εγώ. Όλοι όσοι νοσηλεύονται περνούν δύσκολα. Δεν κινδύνευσα να διασωληνωθώ. Ήταν χαμηλό το οξυγόνο μου και γι’ αυτό έμεινα μέσα τόσες μέρες.

Πρέπει βέβαια να είχε συμβεί και κάτι με το μηχάνημα, μου είχαν βάλει δυνατά το οξυγόνο, με αποτέλεσμα να πάθω ζημιά στους πνεύμονες. Θα κοιτάξω αν είναι ιατρικό λάθος.

Στις εξετάσεις που έκανα μετά, τα πνευμόνια μου δείχνουν ότι έχουν καταστραφεί –είτε από την πνευμονία, είτε από το πολύ οξυγόνο. Θέλω έξι με οκτώ μήνες για να επανέλθουν τα πνευμόνια μου στο κανονικό τους» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Μπέζος για Βουγιουκλάκη: «Θα μπορούσε να κάνει πράγματα σπουδαία αλλά παγιδεύτηκε» (Video)

Χάρης Ρώμας: Αγνώριστος με μακρύ μαλλί και μπούκλα σε σειρά των 80s (Video)

Αλέξης Γεωργούλης: Δεν είδα καμία διαφορά ως sex symbol (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 23:02