search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 03:38
MENU CLOSE

Γιάννης Μπέζος για Βουγιουκλάκη: «Θα μπορούσε να κάνει πράγματα σπουδαία αλλά παγιδεύτηκε» (Video)

03.02.2022 11:38
mpezos-voygioyklaki-new

Για την καριέρα του στο θέατρο αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια μίλησε ο Γιάννης Μπέζος.

Μιλώντας στην εκπομπή MEGA Καλημέρα ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη η οποία κατά τη γνώμη του δεν αξιοποίησε το μεγάλο ταλέντο της.

«Νομίζω πως δε θα θέλει κανείς να με δει να πεθαίνω στο σανίδι. Κανείς δεν έχει την όρεξη αυτήν. Επειδή όμως το θέατρο είναι μια πολύ απαιτητική δουλειά και δημιουργεί έναν κόσμο εκ του μηδενός, είναι πολύ μεγάλη ευθύνη. Δεν είναι απλή υπόθεση. Πρέπει, λοιπόν, να γίνονται όσο αντέχουν οι δυνάμεις, οι βιολογικές και οι πνευματικές.

Αλλιώς είναι μια πολύ εγωιστική συμπεριφορά. Να βρίσκομαι δηλαδή συνέχεια ανάμεσα στους συναδέλφους μου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που λέω ότι η ζωή είναι το θέατρο και χωρίς αυτό τι θα κάνω.

Αισθάνομαι χορτάτος αλλά δεν έχω λόγο να σταματήσω, συνέχεια όσο μεγαλώνω γεμίζω πιο πολλά ερωτηματικά επομένως είμαι υποχρεωμένος, ενδεχομένως για αυτό με έχουν βάλει οι συμπατριώτες μου σε αυτή τη θέση, να παρίσταμαι. Δεν μπορώ να πω ότι πάω να ξεκουραστώ» είπε μεταξύ άλλων ενώ αναφερόμενος στην αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη επισήμανε:

«Βεβαίως και ήταν καλή ηθοποιός, απλώς δεν το έδειχνε. Για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα ποτέ και μάλιστα της το είχα πει. Ήταν ένας άλλος κόσμος, άλλοι καιροί, ζητούσαν άλλα από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ένας κόσμος ρημαγμένος από τον εμφύλιο που είχε ανάγκη το χαμόγελο και η Αλίκη το έδωσε αυτό απλόχερα. Απλώς παγιδεύτηκε μέσα σε αυτό. Θα μπορούσε να κάνει πράγματα σπουδαία.

Έκανε απόπειρες, αλλά δεν ακολούθησε το κοινό και το κακό είναι ότι δεν επέμεινε».


Διαβάστε επίσης:

Χάρης Ρώμας: Αγνώριστος με μακρύ μαλλί και μπούκλα σε σειρά των 80s (Video)

Αλέξης Γεωργούλης: Δεν είδα καμία διαφορά ως sex symbol (video)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά στην Ιωάννα Μαλέσκου για το pole dancing (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07