search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:10
MENU CLOSE

Δημήτρης Μοθωναίος: «Δεν είμαι πλέον κομμάτι του προβλήματος αλλά κομμάτι της λύσης» (Video)

05.02.2022 17:09
mothwnaios

Για τη συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε πριν από ένα χρόνο για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη και όσα άλλαξαν από τότε μίλησε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί την ταινία «Μια Μέρα στη Σανγκάη», εξήγησε «Δεν είμαι πλέον κομμάτι του προβλήματος αλλά είμαι κομμάτι της λύσης. Συνεργάζομαι με φορείς για την παιδική κακοποίηση. Δεν περίμενα ποτέ τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου».

Όπως επανέλαβε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» ο ηθοποιός, ο κακοποιητής του ήρθε σε επικοινωνία μαζί του, χωρίς ωστόσο να δείχνει σημάδια μεταμέλειας. «Δεν έδειξε μεταμέλεια ο άνθρωπος που με κακοποίησε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα έμενα με μεγάλη χαρά στη Σαγκάη. Έμεινα δύο μήνες για τις ανάγκες του γυρίσματος, είναι ό,τι πιο κοντά στη Νέα Υόρκη της Ανατολής», ενώ σχετικά με την τηλεόραση εξήγησε: «Είναι δύσκολο το κομμάτι της παρουσίασης σε μια εκπομπή, δεν είναι τόσο απλό αλλά σίγουρα με ενδιαφέρει. Μετά τη συμμετοχή μου στο ‘Πρωινό’ είχα πολλές προτάσεις για εκπομπές».

Ο ηθοποιός δήλωσε πολύ ερωτευμένος αυτήν την περίοδο.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον 20χρονο που φέρεται να διέφυγε από τη χώρα

#Metoo: Καταγγελία για γνωστό διοργανωτή πάρτι στην Αθήνα – Ομαδικοί βιασμοί και ναρκωτικά

Κακοκαιρία Ελπίς: Κατατέθηκε η πρώτη ομαδική αγωγή κατά της Αττικής Οδού – 8 πολίτες ζητούν 128.000 ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:10