search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:50
MENU CLOSE

Απάντηση Γεωργιάδη για «Ελληνική Αγωγή»: «Έγινε μεγάλη φασαρία χωρίς λόγο»

06.02.2022 23:32
adwnis_georgiadis1211

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook για την είσοδο της «Ελληνικής Αγωγής» στα σχολεία απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Ο υπουργός Ανάπτυξης επισημαίνει ότι η Νίκη Κεραμέως δεν έχει καμία εμπλοκή και αναφέρει πως ουδέποτε ο ίδιος ή εταιρεία του έχουν λάβει χρήματα από το ελληνικό δημόσιο.

«Η συγκεκριμένη απόφαση βγήκε ακολουθώντας μία τυπική διαδικασία του ΙΕΠ που ισχύει για εκατοντάδες άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα και που πρακτικά σημαίνει ότι αν κάποιος Σύλλογος Γονέων ή κάποιος Διευθυντής Σχολείων θα ήθελε να καλέσει την Ελληνική Αγωγή για να παρουσιάσει δωρεάν στα παιδιά τους τα προγράμματά μας, τότε θα είχε το δικαίωμα να το κάνει νόμιμα. Δηλ. ότι τα προγράμματα ελέγχθηκαν για την επιστημονική τους επάρκεια και την παιδαγωγική τους καταλληλότητα και κρίθηκαν επιστημονικά σωστά και παιδαγωγικά κατάλληλα», γράφει.

»Σημειώστε ότι από πέρυσι που ξεκίνησε αυτή η διαδικασία και πήραμε την πρώτη μας έγκριση ακόμη δεν έχουμε πάει σε κανένα Δημόσιο Σχολείο και πολύ αμφιβάλλω αν θα πάμε, καθώς πάντα κάποιος θα είχε αντιρρήσεις πολιτικές στην σχολική Κοινότητα για να είμαι ειλικρινής», αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Σύσκεψη στο Μαξίμου για τη βία στα γήπεδα

Ανδρουλάκης: Δεν πολιτευόμαστε με μεζούρα, ούτε έχουμε επιλεκτικές ευαισθησίες

Τσίπρας: «Ζητάμε εκλογές γιατί δεν πάει άλλο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:48