search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:16
MENU CLOSE

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Νεκροί και οι τρεις ορειβάτες – Τους πλάκωσε χιονοστιβάδα

06.02.2022 17:22
busssss

Nεκροί βρέθηκαν και οι τρεις ορειβάτες από την Πάτρα, ηλικίας 50 – 55 ετών, που αγνοούνταν τις προηγούμενες ώρες στην περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου των Καλαβρύτων.

Οι προσπάθειες των διασωστών να βρουν τους τρεις άντρες χαρακτηρίστηκαν από μεγάλες δυσκολίες καθώς η δυνατότητα πρόσβασης στο σημείο που είχαν χαθεί είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Νωρίτερα, οι διασώστες είχαν βρει ένα κράνος και ένα μπουφάν που ανήκαν στους αγνοούμενους.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής, οι τρεις άντρες έκαναν παγοαναρρίχηση όταν μια χιονοστιβάδα τους παρέσυρε με μοιραία αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το kalavrytanews.com οι τρεις συνοδοιπόροι, ηλικίας από 50 έως και 55 ετών μόνιμοι κάτοικοι Πάτρας, έμπειροι στην αναρρίχηση ανέβηκαν στο Χελμό το πρωί του Σαββάτου και από την Στύγα που εθεάθησαν τελευταία φορά θα πήγαιναν προς την περιοχή της Μαυρολίμνης.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων τους αναζήτησε αφού είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους στο πάρκινγκ του Κέντρου, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξε ανταπόκριση στα τηλεφωνήματά τους με αποτέλεσμα να ξεκινήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Οι κάμερες και τα κινητά «δείχνουν» τους δράστες (Video)

Καιρός: Πώς επηρεάζει την Ελλάδα ο νέος αεροχείμαρρος – Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου

Ελισάβετ: Κλείνει 70 χρόνια στο θρόνο – Χρίζει την Καμίλα μελλοντική «βασίλισσα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:15