search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:50
MENU CLOSE

Εβελίνα Παπούλια: Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την επιτυχία των «Δύο Ξένων» (Video)

07.02.2022 19:32
pappoulia_new

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τους «Δύο Ξένους», την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου και τον ρόλο της ως μητέρα.

«Ακόμα είμαι μαμά μέσα μου, αλλά λειτουργώ ως φίλη, για να μην την πνίξω την Αφροδίτη με το μαμαδίστικο. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση μεταξύ της κόρης μου κι εμένα. Υπάρχουν διαφορετικά όνειρα και θέλω. Δεν είμαι έτοιμη να παίξω με την κόρη μου, δεν θα μπορώ να παίξω. Θα τσεκάρω συνέχεια», δήλωσε η ηθοποιός στο ερώτημα αν νιώθει έτοιμη να συνεργαστεί με την κόρη της στην τηλεόραση.

Για την απόκτηση και δεύτερου παιδιού, η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε: «Δεν το είχα ποτέ στα πλάνα μου. Κατηγορηματικά όχι. Μόλις γέννησα την Αφροδίτη, υπήρχε η προσωπική μου αφοσίωση και η ολοκλήρωσή μου

Για το χρησιμοποίησε την εικόνα της για κάποια δουλειά, είπε: «Ποτέ δεν επένδυσα στην εμφάνισή μου, σε σημείο που όταν έλεγαν οι φίλες της μητέρας μου ότι είμαι όμορφη, τις έβριζε. Δεν έλεγε πουθενά ότι είμαι όμορφη, ήθελε να έχω προσωπικότητα. Η εμφάνισή μου δεν μου άνοιξε πόρτες. Δική σου είναι η πόρτα, ποιος θα στην ανοίξει ή θα στην κλείσει;»

Με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος, η Εβελίνα Παπούλια ανέφερε: «Δεν μου έχει συμβεί. Έχω φύγει από δουλειά λόγω συμπεριφοράς και τότε ήταν γεγονός, με είχε πιέσει πολύ, ήταν υποτιμητικό για εμένα. Μου ζήτησε συγγνώμη στη συνέχεια, έκλαιγε, το θεωρούσε και δική του αποτυχία το σπάσιμο της σχέσης αυτής».

Τέλος, για την σειρά «Δύο Ξένοι», η οποία και απογείωσε την καριέρα της, είπε: «Δεν μπορούσα να φανταστώ την επιτυχία, ήταν δύσκολο να τη διαχειριστώ. Δεν μπορούσα να περπατήσω από το ένα στενό στο άλλο».

Διαβάστε επίσης:

Άντζελα Δημητρίου: Κάνει crossfit και δείχνει να το απολαμβάνει

«Η γη της Ελιάς»: Η μυστηριώδης γυναίκα που μπαίνει στη σειρά (Video)

Survivor: Έξαλλη η Μαρία Αντωνά με τη Βρισηίδα Ανδριώτου για την επίθεση στον Άρη Σοϊλέδη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:48