search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:16
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Μαθήτριες καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση από δύο καθηγητές

11.02.2022 18:18
sxoleio_new

Σοβαρές καταγγελίες έρχονται στο φως από 12 μαθήτριες στη Θεσσαλονίκη για σεξουαλική παρενόχληση από δύο καθηγητές του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι δύο καθηγητές φέρονται να παρενοχλούσαν σεξουαλικά εδώ και χρόνια τουλάχιστον 12 μαθήτριες, τόσο λεκτικά με χυδαία σχόλια όσο και με χειρονομίες.

Μάλιστα, από το πρωί της Τετάρτης (9/2), οι μαθητές έχουν προχωρήσει σε συμβολική κατάληψη του χώρου, προκειμένου να υπάρξει κινητοποίηση για την υπόθεση, που, όπως λένε, συμβαίνει εδώ και χρόνια.

Γονείς μαθητριών που βρέθηκαν στο σημείο υποστήριξαν ότι η υπόθεση έχει φτάσει στα χέρια της αστυνομίας έπειτα από καταγγελίες γονέων σύμφωνα με το makthes.gr.

Μαθητές που συγκεντρώθηκαν έξω από το σχολείο κάνουν λόγο για πολλά περιστατικά παρενόχλησης προς μαθήτριες, με τους ίδιους να υποστηρίζουν ότι έβλεπαν πολλές φορές την απρεπή συμπεριφορά του καθηγητή στις συμμαθήτριες τους.

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία στην Πάτρα: Γιατί δεν έχει ζητηθεί η εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας

Κορωνοϊός: Άλλοι 92 νεκροί και 17.656 νέα κρούσματα

Σαρώνει τη χώρα μας πληθωρισμός… και ακρίβεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:16