Ανδρέας Μικρούτσικος: Γυναίκες υψηλόβαθμα στελέχη με ήθελαν κι επειδή δεν ενέδωσα, στράφηκαν εναντίον μου (Video)
Με αφορμή τους ισχυρισμούς της Τζούλιας Νόβα περί ανήθικης πρότασης που δέχτηκε από παρουσιαστή, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για αντίστοιχα περιστατικά που του συνέβησαν κατά το παρελθόν.
«Και σε μένα έχει συμβεί από γυναίκες διευθυντικών θέσεων να με θέλουν. Εγώ βεβαίως, “παρκάρω” έξυπνα και μετά μου ρίχτηκαν εναντίον μου. Δηλαδή, ήθελαν την κεφαλήν μου επί πίνακι, επειδή δεν ενέδωσα.
Υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος που με φλέρταρε, με ήθελε και μετά προσπάθησε να με εκδικηθεί, αλλά είναι τέτοια η διαπραγματευτική μου ισχύ που δεν πέτυχε. Αλλά σε κάθε της κουβέντα έβγαζε φαρμάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε χαριτολογώντας:
«Κανονικά θα έπρεπε να μένω στο Ψυχικό γιατί έχω κάνει ψυχικά, αλλά έχω κάνει ψυχικά όχι για να πάρω μια θέση, αλλά επειδή φταίει ο υποθάλαμος».
Διαβάστε επίσης:
Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Έχω υποστεί ψυχολογική βία πάνω στη σκηνή» (Video)