search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:48
MENU CLOSE

Lidl: Παίρνει πίσω τη μήνυση μετά τον σάλο – «Θα φροντίσουμε να μην υπάρξει συνέχεια»

17.02.2022 15:01
lild3

Επίσημη ανακοίνωση μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η στάση της εταιρείας σε περιστατικό ευτελούς κλοπής από ηλικιωμένη με σοβαρό πρόβλημα βιοπορισμού, εξέδωσε η Lidl Ελλάς.

Στην ανακοίνωση η Lidl εκφράζει τη λύπη της και δεσμεύεται ότι θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια στη δίωξη της ηλικιωμένης.

Είχε προηγηθεί θύελλα αντιδράσεων στα social media με το hashtag cancel_lidl να γίνεται πρώτο trend.

Οπως αναφέρει:

«Η Lidl Ελλάς από την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμόζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης αξίες και πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας. Έχει αποδείξει έμπρακτα και διαχρονικά ότι στέκεται δίπλα στους συμπολίτες της με ήθος και ευθύνη, όπως πράττει πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις κοινωνικής ευαισθησίας.

Συγκεκριμένα έχει μεριμνήσει με μηχανισμό υποστήριξης μέσω ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα ώστε να αντιμετωπίζει άμεσα αιτήματα για προϊοντική βοήθεια από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στο κατάστημά μας στο Ίλιον μάς λυπεί βαθιά. Ο υπεύθυνος του καταστήματος όπως και κάθε υπεύθυνος καταστήματος είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναφορικά με παραβατικές συμπεριφορές που ορίζει η νομοθεσία.

Η διοίκηση της εταιρείας έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε.

Η Lidl Ελλάς θα συνεχίζει να στέκεται διαχρονικά στο πλευρό όσων μας χρειάζονται, αναγνωρίζοντας την ευθύνη και τον ρόλο της στην ελληνική κοινωνία».

Διαβάστε επίσης:

Lidl: Οργή στα social media για τη μήνυση σε 70χρονη, που έκλεψε τρόφιμα γιατί δεν είχε να φάει

Κρήτη: Βιασμοί, ξυλοδαρμοί, πείνα – Συγκλονίζει ο «Γολγοθάς» της 11χρονης που κακοποίησε ο θείος της

Μετρό: Έως 01:30 τα δρομολόγια για κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 4 Μαρτίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44