search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 22:57
MENU CLOSE

Σασμός: Το Twitter «υποκλίνεται» ξανά στη Μαρία Πρωτόπαππα – Η απόπειρα αυτοκτονίας και η αντίδραση της μάνας

17.02.2022 10:45
sasmos-aytoktonia-new

Μια από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές της σειράς παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό στο επεισόδιο της Τετάρτης στον Σασμό, με την Αργυρώ να επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η αδερφή του Πετρή την οποία υποδύεται η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες της, καθώς δεν άντεξε την απώλεια του αδερφού της, που έγινε από το όπλο του Αστέρη, του ανθρώπου που ερωτεύτηκε παράφορα..

Η μητέρα της Μαρίνα, μόλις είδε την κόρη της αιμόφυρτη άρχισε να ουρλιάζει από το φόβο ότι θα χάσει και το άλλο παιδί της με τη Μαρία Πρωτόπαππα, που την υποδύεται, να χαρίζει για ακόμη μια φορά μια πολύ δυνατή ερμηνεία. 

Οι χρήστες του Twitter υποκλίθηκαν για ακόμα μια φορά στο ταλέντο της ηθοποιού, καθώς η εκφραστικότητά της κατάφερε να διαπεράσει τις οθόνες και να αγγίξει τους τηλεθεατές.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Όταν ο Αστέρης μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς,βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απελπισία.

Από την άλλη, η Αργυρώ κάνει προσπάθειες να συνέλθει, και έρχεται πιο κοντά με τον Άγγελο, την ώρα που το χάσμα του τελευταίου με τη Στέλλα παραμένει αγεφύρωτο.

Ο Μανώλης θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα στο πρόσωπο της Κλαίρης, ενώ ο Μύρων θα προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη.

Τέλος, η απελπισία του Αστέρη και η ανάγκη του να επικοινωνήσει με την Αργυρώ, θα τον οδηγήσουν σε παράτολμες αποφάσεις με αβέβαια αποτελέσματα…

Διαβάστε επίσης:

Ιστορίες προσφύγων ξεδιπλώνονται στην εκπομπή «Mega Stories» (Video/Photo)

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Νερούτσος

Michiaki Takahashi: Το Google Doodle τιμά τον Ιάπωνα γιατρό που «νίκησε» την ανεμοβλογιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 22:57