search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:19
MENU CLOSE

«Καρφιά» Τσακαλώτου για Τσίπρα: «Έχει μια ανασφάλεια που δεν δικαιολογείται»

20.02.2022 18:59
tsakalotos_new

«Μια ανασφάλεια που δεν δικαιολογείται» έχει ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, που τονίζει επίσης πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι καλύτερος από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην επιλογή συμβούλων.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του έγινε σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» για το ποιο θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του Αλέξη Τσίπρα, ο Τσακαλώτος αναφέρει όχι ένα, αλλά δύο ελαττώματα: «Έχει μια ανασφάλεια που δεν δικαιολογείται. Και σε ένα πράγμα που είναι χειρότερος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι η επιλογή συμβούλων. Για να είμαι δίκαιος αυτό όμως το λέει και ο ίδιος».

Μιλώντας για τον εαυτό του, σε ερώτηση αν τον επηρέασε η αίγλη της εξουσίας, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δηλώνει, μεταξύ άλλων: «Με επηρέασε λιγότερο από άλλους. Δε σημαίνει ότι είμαι καλύτερος άνθρωπος, αλλά όταν έχεις πάει σε ένα σχολείο που ιδρύθηκε το 1500, σε ένα κολλέγιο της Οξφόρδης (Queens College Oxford) που ιδρύθηκε to 1341, δεν έχεις ανασφάλεια. Έχεις μια αστική αυτοπεποίθηση. Δεν το λέω με υπεροψία. Το αντίθετο. Η Αριστερά θα ήθελε όλοι οι άνθρωποι να έχουν αυτοπεποίθηση και τα εφόδια για να την αποκτήσουν».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποκαλύπτει πότε θα βγάλει τη μάσκα – Η νέα σοκαριστική φωτογραφία (Photo)

Μπλίνκεν: Έτοιμος να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Πούτιν ο Μπάιντεν

Γιατί ο Πούτιν «έστησε στα έξι μέτρα» Μακρόν και Σολτς – Ο φόβος κλοπής του DNA που κρατά από τον «Ψυχρό Πόλεμο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:16