search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:05
MENU CLOSE

Σασμός – Spoiler: Αδίστακτο το σχέδιο της Καλλιόπης – Νύχτα τρόμου για Αργυρώ, Μαρίνα και γιαγιά Ειρήνη

23.02.2022 10:33
kalliopi-sasmos-new

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται στον Σασμό οι εξελίξεις και οι ανατροπές με το τηλεοπτικό κοινό να μένει πιστό στο «ραντεβού» με την επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Μετά τον θάνατο του Πετρή και τη φυλάκιση του Αστέρη, η Μαρίνα και η Καλλιόπη είναι διαλυμένες, ενώ ο Μαθιός ζει καθημερινά υπό την απειλή της εκδίκησης. Μάλιστα, ο ίδιος έρχεται αντιμέτωπος με την ενέδρα θανάτου που στήνουν εναντίον του οι Βρουλάκηδες.

Το αδίστακτο σχέδιο της Καλλιόπης

Η Καλλιόπη συνειδητοποιεί πως για να διαφυλάξει πως ο γιος της θα παραμείνει ασφαλής, πρέπει να διαλύσει μια για πάντα τους Βρουλάκηδες.

Σύμφωνα με το MYtv, επεξεργάζεται σχέδια για να απαλλαγεί από την οικογένεια της Μαρίνας. Θέλει να τους διώξει μακριά από το χωριό και για να το πετύχει στήνει ένα αδίστακτο σχέδιο.

Μια νύχτα θρίλερ θα εκτυλιχθεί στα επόμενα επεισόδια στο σπίτι της Μαρίνας, με τις τρεις γυναίκες να βρίσκονται στο έλεος ενός μυστηριώδους εισβολέα, πιο μόνες και ανυπεράσπιστες από ποτέ. Ο τρόμος ζωντανεύει στο σπίτι των Βρουλάκηδων μιας και ένας αδίστακτος άντρας τις απειλεί.

Η απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα

Η Μαρίνα προσπαθεί να προστατεύσει τόσο την κόρη της όσο και τη γιαγιά Ειρήνη, αλλά διαπιστώνει πως χωρίς την παρουσία ενός άντρα στο σπίτι είναι ευάλωτες και μπορούν εύκολα να γίνουν στόχος.

Οι τρεις γυναίκες καταφέρνουν να βγουν σώες από την περιπέτειά τους, αλλά η Αργυρώ είναι έτοιμη για μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Θέλει να φύγει από το χωριό αλλά και από την Κρήτη και να αφήσει πίσω της όσα την πλήγωσαν. Αντίθετα, η Καλλιόπη συνεχίζει να πλέκει τον ιστό της γύρω απ’ τους Βρουλάκηδες. Το σχέδιό της, όμως, βρίσκει την Αργυρώ πιο ευάλωτη από ποτέ.

Το δίλημμα που θα ορίσει το μέλλον τους

Η Αργυρώ, η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη βρίσκονται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα που θα ορίσει το μέλλον τους. Η οικογένεια Βρουλάκηδων αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και τις επόμενες μέρες η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιμάζονται να φύγουν για τα Γιάννενα.

Η Καλλιόπη ενημερώνεται σχετικά και φυσικά είναι ικανοποιημένη από αυτή την εξέλιξη. Ωστόσο, το χωριό αρχίζει να μιλάει για τον εκφοβισμό των Σταματάκηδων στις ανυπεράσπιστες γυναίκες και επικρατεί ένταση.

Διαβάστε επίσης:

ERTFLIX: Η Φίνος Φιλμ επιστρέφει με 18 ταινίες στη δημόσια τηλεόραση

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Απόστολος Ρουβάς – Η δημόσια συγγνώμη στον πατέρα του (Videos)

Αρχίζει η Μιχελιδάκη στο Open: «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» ο τίτλος της εκπομπής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:05