search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 06:19
MENU CLOSE

«Ρεύμα» στο «δυναμικό κοινό» οι ειδήσεις του Mega

24.02.2022 10:23
megalogo-1

Με ποσοστό 15,7% στο δυναμικό κοινό 18-54, το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με την Ράνια Τζίμα κέρδισε την πρωτιά την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με όσα δίνει στη δημοσιότητα το κανάλι της Συγγρού.

Οι τηλεθεατές που επέλεξαν το MEGA για την ενημέρωσή τους ξεπέρασαν, σε απόλυτο αριθμό το μισό εκατομμύριο (594.000 τηλεθεατές), κατά τον σταθμό.

Στο σύνολο του κοινού το Κεντρικό Δελτίο κατέγραψε ποσοστό 14,7%, αναφέρει το Mega αξιοποιώντας στοιχεία από τη Nielsen.  

Η πρωτιά του δελτίου στο «δυναμικό κοινό» (δλδ 18-54 ετών), «απέναντι σε όλα τα δελτία του ανταγωνισμού ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης», ανταποκρίνεται και στην υψηλότερη απόδοσή του σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ενώ οι ειδήσεις του MEGA κατάφεραν να συμπεριληφθούν στο Top – 10 των προγραμμάτων με την υψηλότερη τηλεθέαση της ημέρας, υποστηρίζει το κανάλι.  

Με τις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο να είναι καταιγιστικές αλλά και τις ειδήσεις για τα κοινωνικά και οικονομικά θέματα να απασχολούν όλους τους πολίτες, το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με την Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή δίνει με σαφήνεια και ταχύτητα όλη την εικόνα της επικαιρότητας.

Η έκτακτη ενημέρωση με τη μετάδοση του διαγγέλματος του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάϊντεν από το MEGA, την Τρίτη το βράδυ, συγκέντρωσε επίσης το μεγαλύτερο αριθμό τηλεθεατών (977.000 τηλεθεατές).  

Διαβάστε επίσης


Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου

MasterChef: H Τατιάνα Χαρτάτι αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε

«Φως»: Το νέο τραγούδι του Σασμού έγινε βίντεο κλιπ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 01:05