search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:57
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 18-20/2/2022: Δελτία στην δεκάδα λόγω γεγονότων

21.02.2022 19:43
tileorasi_tilevarometro_new

Προβλέψιμο το τηλεβαρόμετρο του ΠΣΚ. Ειδικά το τέλος της εβδομάδας με όσα συνέβησαν είχε έντονα ειδησεογραφικά χαρακτηριστικά.

Προφανώς και η εξαιρετική γκροτέσκα κωμωδία «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» ήταν το καλύτερο από πλευρά τηλεθέασης πρόγραμμα της Παρασκευής καθώς μάζεψε στη συχνότητα του Mega 1.345.000 τηλεθεατές οι οποίοι «έστειλαν» το δείκτη τηλεθέασης ακριβώς στο 13%.

Ως τρέιλερ, στο δεύτερο σκαλοπάτι διακρίθηκαν οι «Απαράδεκτοι», με αξιοπρόσεκτη για τα δεδομένα τους και την ημέρα τηλεθέαση. Σε απόσταση αναπνοής το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» με «Νούμερο 4» το μαγειρικό «MasterChef». Στην έκτη θέση το «Φως στο τούνελ».

Το «Survivor» χωρίς εξάρσεις τηλεθέασης ήταν το πρόγραμμα του Σαββάτου που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα, με δεύτερο το σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά και με πέντε μονάδας διαφοράς από το ριάλιτι του Σκάι.

Η ναυτική τραγωδία ανοιχτά της Κέρκυρας κυρίως, αλλά και οι εξελίξεις στην κρίση Ουκρανίας- Ρωσίας, ώθησαν δελτία ειδήσεων ψηλά στη λίστα του top 10 της ημέρας.

Σταθερό το «Kitchen lab» αλλά και στην δεκάδα το πολύ καλό κοινωνικό ψυχολογικό θρίλερ «Ο όρκος» της ΕΡΤ1.

Στο τηλεβαρόμετρο της Κυριακής, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen Audience Measurement, τα μισά προγράμματα που βρέθηκαν στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης ήταν δελτία ειδήσεων, λόγω επικαιρότητας. Από αυτά, εκείνα του Σκάι και του Alpha συγκέντρωσαν τα περισσότερα βλέμματα.

Διαβάστε επίσης:

Ευάγγελος Βενιζέλος και Ευκλείδης Τσακαλώτος συνθέτουν την αποψινή «Μεγάλη εικόνα»

Σασμός – Spoiler: Η αποκάλυψη που φέρνει και πάλι το σκοτάδι

Η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας στο περιοδικό «Rolling Stone»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:54