search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:05
MENU CLOSE

Η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας στο περιοδικό «Rolling Stone»

21.02.2022 13:10
sakellaropoulou_new

Μουσικές συνυφασμένες με στιγμές της ζωής της, μέχρι τώρα, μοιράζεται με το περιοδικό «Rolling Stone» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κυρία Σακελλαροπούλου, κάνει την τιμή στην ελληνική έκδοση του διεθνούς τίτλου να συνεισφέρει με τον τρόπο της στο αφιερωματικό για τη Γυναίκα τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο που μάς έρχεται (26 Φεβρουαρίου μαζί με την ΕΦΣΥΝ).

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιλέγει τους πέντε αγαπημένους της δίσκους και το «Rolling Stone» τους παρουσιάζει στην στήλη «Οι 5 δίσκοι της ζωής μου». Πολλά δεν θα αποκαλύψουμε. Όμως το topontiki.gr ξετρύπωσε ότι στο προεδρικό Top5 συμπεριλαμβάνεται μουσικές και τραγούδια που άκουγε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα ταξίδια με αυτοκίνητο που έκανε με την κόρη της.

Στο τεύχος Μαρτίου επίσης φιλοξενείται ένα άρθρο-ιστορική αναδρομή στον φαλλοκρατικό, μισογύνικο χαρακτήρα του ελληνικού τραγουδιού από έναν βαθύ γνώστη της ελληνικής μουσικής, τον Θανάση Βούτσινο, ο οποίος γράφει ξανά μετά από πολλά χρόνια.

Η δικηγόρος και επικοινωνιολόγος Μαρία Ναθαναήλ γράφει ένα σχόλιο για την όψιμη σχέση του φεμινισμού με την ποπ κουλτούρα, η αγαπημένη Dj Fo, resident του «Sodade» μιλάει για το HER project, μια παγκόσμια κοινότητα γυναικών στην βιομηχανία της μουσικής, και η Χρύσα και η Μαρίνα, τα κορίτσια που δίνουν πνοή στο Gagarin, θυμούνται σπουδαία live από γυναίκες.

Πιστή στο πνεύμα των λιστών, η συντακτική ομάδα του περιοδικού συνέταξε και έναν οδηγό με τα πιο επιδραστικά και αγαπημένα άλμπουμ γυναικών μουσικών, Ελληνίδων και ξένων.

Διαβάστε επίσης:

Και ΜΜΕ κατά των Κολοσσών Δικτύωσης

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο γιος του έγινε 13 χρονών – Η γλυκιά ευχή

«Caroline: The Murder That Fooled the World» – Πώς ξεκίνησε η σκηνοθεσία του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά (Photo | Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:03