search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:11
MENU CLOSE

Νέα επίθεση Τσαβούσογλου σε Δένδια: «Παίζει για την εσωτερική πολιτική»

27.02.2022 19:44
dendias_tsavousoglou_new

Νέες βολές κατά του Νίκου Δένδια εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Μιλώντας στο CNN, ο Τσαβούσογλου είπε: «Όπως έχω ξαναπεί, ο κ. Δένδιας βλέπει την καθημερινή επίθεση στην Τουρκία ως υπηρεσία προς τη χώρα του. Παίζει για την εσωτερική πολιτική».

Και πρόσθεσε: «Ως Τουρκία, ασκούμε και κριτική όταν χρειάζεται, το δίνουμε ξεκάθαρα. Αν ο κ. Δένδιας δεν επιτεθεί στην Τουρκία τουλάχιστον πέντε φορές την ημέρα, αισθάνεται έλλειψη. Η αποφασιστική στάση της Τουρκίας μπορεί να τους ενόχλησε στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτή τη στιγμή, όλος ο κόσμος είναι επικεντρωμένος στην Ουκρανία. Γίνεται πόλεμος».

Σύμφωνα με τον Τσαβούσογλου, «το γεγονός ότι εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση και επιτέθηκε στην Τουρκία είναι πραγματικά είναι κωμικοτραγικό. Δεν απαντάμε στις δηλώσεις Δένδια που επιτίθεται καθημερινά στην Τουρκία. Αυτή τη φορά όμως δεν άντεξα και απάντησα».

Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει πως… λυπήθηκε που έφερε τον έλληνα ΥΠΕΞ σε δύσκολη θέση, «αλλά έπρεπε να απαντήσω. Όμως το άξιζε».

Διαβάστε επίσης:

Μαριέττα Γιαννάκου: Πέθανε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Τσίπρας: «Όχι άλλο αίμα αθώων, όχι στον πόλεμο»

Μητσοτάκης: «Σταματήστε τους βομβαρδισμούς τώρα!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:09