search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:47
MENU CLOSE

Ειρωνικό σχόλιο Τσαβούσογλου για Δένδια: «Χόμπι του η δυσφήμηση της Τουρκίας» (Video)

26.02.2022 18:22
Tsabousoglou_new

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου απάντησε στις δηλώσεις του Ελληνα ομόλογού του, Νίκου Δένδια που με τη σειρά του είχε σχολιάσει τη στάση της Τουρκίας απέναντι στις εξελίξεις στην Ουκρανία.

«Ενώ ο κόσμος είναι επικεντρωμένος στην τραγωδία που εκτυλίσσεται στην #Ουκρανία, ο φίλος μου ο Νίκος επικεντρώνεται στο μοναδικό του χόμπι: Δυσφήμηση της Τουρκίας υπό οποιαδήποτε συνθήκη. Τέτοια αφοσίωση και τόση προσπάθεια για τέτοιες ανοησίες. Τόσο λυπηρό!», έγραψε στο Twitter.

Μάλιστα, ο Τσαβούσογλου ανήρτησε και τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια στον λογαριασμό του: «Μόνο επιζήμιο θα είναι για την Τουρκία να επιχειρήσει να αξιοποιήσει καιροσκοπικά τη συγκυρία στην Ουκρανία και ενώ η παγκόσμια κοινή γνώμη είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα της τήρησης του Διεθνούς Δικαίου και του απαραβίαστου των συνόρων».

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ακόμη 4 Έλληνες ομογενείς νεκροί (Videos)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διαψεύδει η Άγκυρα τον Ζελένσκι – «Ο Ερντογάν μου είπε πως θα κλείσει τα Στενά του Βοσπόρου για τα ρωσικά πολεμικά»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Μεντβέντεφ απειλεί τη Δύση και δηλώνει πως είναι ευκαιρία να επαναφέρει η Ρωσία τη θανατική ποινή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50