search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:30
MENU CLOSE

Ελένη Κοκκίδου: «Ξύπνησα στην εντατική – Δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε»

05.03.2022 13:51
kokkidou

Για την περίοδο της καραντίνας, αλλά και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της πριν από μερικά χρόνια μίλησε η Ελένη Κοκκίδου στο Enjoy της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας».

Απαντώντας σε ερώτηση για την πανδημία του κορωνοϊού, η Βουλίτσα της Μουρμούρας απάντησε:

«Ήμουν από τους προνομιούχους. Δύο μήνες έμεινα μέσα στο σπίτι μου στην πρώτη καραντίνα και για μένα αυτό ήταν πολύ περίεργο, έως και ανακουφιστικό. Έπειτα από πολύ καιρό ξεκουράστηκα, πέσανε οι ρυθμοί, κοιμήθηκα κι έκανα την καραντίνα χωρίς άγχος. Τότε ήταν όλα πρωτόγνωρα, έβλεπα και όλα αυτά τα φέρετρα και τις νοσηλείες στην Ιταλία και τρομοκρατήθηκα».

»Δεύτερη καραντίνα δεν έκανα, γιατί οι τηλεοπτικές σειρές και τα γυρίσματα δεν σταμάτησαν. Αυτό σου έδινε μια ελευθερία, αλλά πλέον, όταν άκουγες για τόσους νεκρούς καθημερινά, για χιλιάδες κρούσματα, η ψυχολογία ήταν άσχημη. Εν τω μεταξύ στα 40 μου έπαθα μια βαριά πνευμονία. Ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε. Ευτυχώς ήταν σχεδόν πλήρης η ίασή μου. Μεγάλο το σοκ απ’ όπου κι αν το πάρεις, από τις μεταλλάξεις, τον εγκλωβισμό, τους εμβολιασμούς, τα κλειστά μαγαζιά, τα θέατρα, τη ζωή χωρίς μουσική».

«Από όπου και να το πάρεις, δεν περάσαμε μια ευτυχισμένη περίοδο και συνεχίζουμε με τη μάσκα παντού. Ευγνωμονώ τον Θεό για τη Μουρμούρα. Το ότι πήγαινα στη δουλειά μου μαζί με κάτι βόλτες στη φύση ήταν η διέξοδός μου. Από εκεί και πέρα, ήμουν και είμαι σε εγρήγορση για το τι συμβαίνει γύρω μας. Δύσκολη η επιβίωση για όλους μας, αλλά δεν πρέπει να επικρατήσει ο διχασμός στην κοινωνία μας», συνέχισε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Στάνκογλου: «Μπορεί να φιλήσεις έναν φίλο σου στο στόμα, σιγά!»

Κόντρα Συνατσάκη – Κούγια: «Δηλώνω ανύπαντρη και ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη»

Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ δίνουν 3 εκατ. δολάρια για Ουκρανούς πρόσφυγες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:25