search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:29
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Πρωτοσέλιδο στην Hurriyet Κωστίδης, Οικονόμου, Αναστασοπούλου – Τι έγραψε η εφημερίδα (Video)

17.03.2022 10:20
protoselido_hurriet_new

Πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Hurriyet έγιναν ο Ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης και οι παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα» Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου.

«Γίναμε πρωτοσέλιδο στην Hurriyet και λένε ότι στην ελληνική τηλεόραση έγινε θέμα ο χαλβάς και έχουν βάλει εμάς στο πρωτοσέλιδο και γράφουν ότι έχουμε γίνει θέμα», είπε ο Μανώλης Κωτσίδης στην πρωινή του ανταπόκριση από την Κωνσταντινούπολη.

«Η φωτογραφία έχει εσένα Δημήτρη να τρως τον χαλβά, τον Άκη Πετρετζίκη και την Εμινέ Ερντογάν. Λένε ότι συνεχίζει μία γλυκιά επικαιρότητα στην Ελλάδα για τα ελληνοτουρκικά. Καλός λόγος από την εφημερίδα», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τετάρτη η εφημερίδα έγραφε για την «κόντρα» της Εμινέ Ερντογάν με τον Σεφ Άκη Πετρετζίκη για τον χαλβά από… στραγάλι.

Διαβάστε επίσης:

Star: Επενδύει ξανά σε ξένη σειρά – Θα προβάλλεται μετά το MasterChef

Ασφάλιση για τους ανταποκριτές στον πόλεμο ζητάει η ΕΣΗΕΑ

Παραίτηση Πατσούκα από ΕΡΤ- Στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ηγετικά στελέχη της κρατικής τηλεόρασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:20