search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:33
MENU CLOSE

Τσέλσι: Η Aethel Partners στη λίστα πιθανών αγοραστών – 6 συνολικά οι «μνηστήρες»

17.03.2022 19:59
chelsea_new

Άλλο ένα επιχειρηματικό σχήμα εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση της Τσέλσι του Ρώσου ολιγάρχη Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Πρόκειται για τη λονδρέζικη εταιρεία Aethel Partners η οποία προστέθηκε στα πέντε μέχρι στιγμής σχήματα που έχουν καταθέσει πρόταση για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του συλλόγου.

Η διαδικασία πώλησης της Τσέλσι προχωράει με γοργούς ρυθμούς, καθώς η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου επέτρεψε στην ομάδα του δυτικού Λονδίνου να προχωρήσει τις διαδικασίες για να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς, μετά τις κυρώσεις στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει πρόταση για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μπλε πέντε επιχειρηματικά σχήματα και αγοραστές, σύμφωνα με το Reuters και στη λίστα προστέθηκε, σύμφωνα με το sport24.gr η λονδρέζικη εταιρεία Aethel Partners. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Goal, Νιζάρ Κινσέλα, οι Aethel Partners, κατέθεσαν πρόταση 2.3 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ προσφέρει άμεσα 50 εκατομμύρια λίρες για την άμεση εξεύρεση των χρημάτων.

Οι υπόλοιπες πέντε επιβεβαιωμένες προτάσεις για την εξαγορά της Τσέλσι

Μουχσίν Μπαϊράκ: Ο Τούρκος επιχειρηματίας εξέφρασε την επιθυμία του να υποβάλει προσφορά για την Τσέλσι. Ο Μπαϊράκ είπε ότι είχε 1 δισεκατομμύριο λίρες σε μετρητά διαθέσιμα και μπορούσε να πάρει δάνεια εάν χρειαζόταν μεγαλύτερο ποσό για την εξαγορά.

Σεμπαστιάν Κόε: Ο Πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας Στίβου, εντάχθηκε σε μια κοινοπραξία, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μπρότον, που ελπίζει να αγοράσει την Τσέλσι.

“Είμαι βέβαιος ότι ο σερ Μάρτιν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει την Τσέλσι στο επόμενο κεφάλαιο της”, δήλωσε ο Κόε σε δήλωση στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης. Ο Μπρότον ήταν πρώην πρόεδρος της Λίβερπουλ, αλλά γνωστός οπαδός των Λονδρέζων.

Νικ Κάντι: Ο Βρετανός κατασκευαστής ακινήτων, υποστηρικτής της Τσέλσι από παιδί, δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να κάνει μια προσφορά για τον σύλλογο.

Το Sky News ανέφερε ότι κεντρικό μέρος του σχεδίου της πρότασης Κάντι, αφορά την πρόθεσή του να προσφέρει μια θέση στους φιλάθλους στο διοικητικό συμβούλιο. Ο Κάντι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους χρηματοδότες για να συμμετάσχουν στην προσφορά του πριν από την προθεσμία για την υποβολή των προσφορών στο τέλος της εβδομάδας.

Θα προσφέρει επίσης βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση εάν η Τσέλσι αντιμετωπίσει μια κρίση μετρητών, πρόσθεσε. Στην προσπάθειά του έχει τη συνεργασία, του πρώην παίκτη και προπονητή της Τσέλσι, Τζανλούκα Βιάλι.

Χάνγιορκ Βάις: Ο Ελβετός μεγιστάνας ενδιαφέρεται να αποκτήσει την Τσέλσι, ανέφερε η ελβετική εφημερίδα Blick. Σε ένα βίντεο στην ιστοσελίδα της, η Blick είπε ότι ο Βάις “εξακολουθεί να ενδιαφέρεται παρά τις νέες συνθήκες”, οι οποίες προσωρινά έθεσαν κωλύματα για την εκκίνηση των διαδικασιών.

Οικογένεια Ρίκετς και ο Κεν Γκρίφιν: Οι ιδιοκτήτες της ομάδας μπέιζμπολ των ΗΠΑ, Σικάγο Καμπς, η οικογένεια Ρίκετς, συνεργάστηκαν με τον ιδρυτή της Citadel, Κεν Γκρίφιν, για να εργαστούν σε μια προσφορά για την αγορά της Τσέλσι, δήλωσε εκπρόσωπος του Γκρίφιν. Έχουν δημιουργήσει έναν επενδυτικό όμιλο που πρόκειται να κάνει επίσημη προσφορά για τον λονδρέζικο σύλλογο αύριο Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: Ώρα «τελικού» και ευρωπαϊκής υπέρβασης κόντρα στην Γάνδη

Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Κ17 του Άρη πριν τον τελικό με τον ΠΑΟΚ (Photos)

Ταλαιπωρία για την Τσέλσι: Θα κάνει 10ωρο ταξίδι οδικώς για το παιχνίδι με τη Μίντλεσμπρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:32