Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος τα ξημερώματα σήμερα κοντά στην πόλη Λουβιέρ της Βαλονίας.
Σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ, περίπου στις 05:00 περισσότεροι από 150 άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί καθώς ετοιμάζονταν να συμμετάσχουν σε καρναβαλικές εκδηλώσεις μέσα στην ημέρα, όταν όχημα που είχε αναπτύξει ταχύτητα έπεσε πάνω τους.
Το τηλεοπτικό δίκτυο RTL μεταδίδει πληροφορίες για πέντε νεκρούς.
Σύμφωνα με την εφημερίδα L’Avenir, τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους – ανάμεσά τους ένα παιδί -, 12 τραυματίστηκαν σοβαρά και 20 πιο ελαφρά.
Έχει συλληφθεί ένας ύποπτος, μεταδίδουν βελγικά ΜΜΕ επικαλούμενα πηγές προσκείμενες στην αστυνομία.
Διαβάστε επίσης:
Κίνα: Ολοένα και πιο «εξωφρενικές» οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας
Ουκρανία: Οι ΗΠΑ κάλεσαν «ανεπισήμως» την Τουρκία να στείλει τους S-400 στο Κίεβο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.