search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:56
MENU CLOSE

Τσίπρας: Τα χρωμοσώματα ενός ανθρώπου δεν μπορούν να αποτελούν φραγμούς

21.03.2022 17:17
tsipras54-new

«Σήμερα, πρώτη ημέρα της άνοιξης, έχουμε στραμμένο το ενδιαφέρον μας προς χιλιάδες συμπολίτες μας για τους οποίους η 21η Μαρτίου είναι το δικό τους ορόσημο», τονίζει σε ανάρτησή του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομo Down, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

«Η Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομo Down μας επισημαίνει ότι τα χρωμοσώματα ενός ανθρώπου δεν μπορούν να αποτελούν φραγμούς για την ομαλή ένταξή του στην κοινωνική ζωή. Τα αιτήματα παραμένουν καίρια, για την ουσιαστική στήριξη των οικογενειών, την απρόσκοπτη πρόσβαση σε υγεία-πρώιμη παρέμβαση, παιδεία, πολιτισμό, αθλητισμό και εργασία», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας και καταλήγει:

«Μόνο μέσα σε ένα κράτος και μία οργανωμένη κοινωνία με αλληλεγγύη και πρόνοια, μπορεί το άτομο να ζήσει σε περιβάλλον πραγματικής ασφάλειας χωρίς φόβο για το μέλλον. Για μία κοινωνία όλων των συμπολιτών μας, χωρίς διακρίσεις».

Διαβάστε επίσης:

Διδακτορικό Πατούλη: Οργή στο twitter μετά τις καταγγελίες για λογοκλοπή

Γεωργιάδης: Δεν κρυώνει ο κόσμος στην Ελλάδα – Σε προ κρίσης τιμές τα καύσιμα μετά την επιδότηση (Video)

ΚΙΝΑΛ: Με απόφαση Ανδρουλάκη, ο Νίκος Χριστοδουλάκης αναλαμβάνει επικεφαλής Ινστιτούτου του κόμματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:53