search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 01:13
MENU CLOSE

MasterChef: Ο Γρηγόρης έφυγε, ο Μάριος «ξέφυγε» και το twitter βρίζει… (video)

23.03.2022 10:28
grigoris-1280×720

Η πολίτικη κουζίνα δεν του πήγαινε και το είχε εξαρχής πει και μόνος του. Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος που ήταν ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού αποχώρησε χθες από το MasterChef, αφού είχε τη χειρότερη προσπάθεια στη διαδικασία αντιγραφής πιάτου.

Ο 26χρονος μάγειρας και αρχηγός της κόκκινης ομάδας έκανε ένα λάθος στη συνταγή, το οποίο ακολούθησε ντόμινο… σφαλμάτων που επηρέασαν τη γεύση και την εμφάνιση του πιάτου του, φέρνοντας έτσι κακή βαθμολογία από τους τρεις κριτές και τον καλεσμένο σεφ Άγγελο Μπακόπουλο.

Ωστόσο η συμπεριφορά του κολλητού του Γρηγόρη, του 25χρονου Μάριου Λιόλιου που επιτέθηκε σε μέλη της ομάδας του, είπε ότι θέλει μάλιστα να χάσουν στην ομαδική και κατηγόρησε την Καλλιόπη γιατί χτύπησε την πόρτα όπως… ο φίλος του (!) προκάλεσαν οργή στο twitter που δεν του χαρίστηκε.

Ενδεικτικά κάποια από τα tweets:

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» στον Σασμό: Έτσι αθωώνεται ο Αστέρης

Έτοιμα τα «Ψέματα» του Alpha

Άγριες Μέλισσες: Το τελεσίγραφο του Ακύλα στον Σταμάτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04