Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η Μαντλίν Ολμπράιτ – η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε τα ηνία της αμερικανικής διπλωματίας – «άλλαξε τον ρου της Ιστορίας», δήλωσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, αποτίοντας φόρο τιμής στην πρώην υπουργό Εξωτερικών που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 84 ετών.
Όπως αναφέρει ο αμερικανός πρόεδρος σε ανακοίνωσή του για την Μαντλίν Ολμπράιτ: «ήταν μια υπερήφανη Αμερικανίδα» η οποία «για να κάνει ακόμα καλύτερη τη χώρα που αγαπούσε, αψήφησε τους συμβατικούς τρόπους κι έσπασε φραγμούς ξανά και ξανά».
«Η Μαντλίν Ολμπράιτ ήταν μια δύναμη. Δικά της ήταν τα χέρια που άλλαξαν τον ρου της Ιστορίας», υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
Διαβάστε επίσης:
Κορυφαίος Ρώσος δημοσιογράφος προκαλεί το Κρεμλίνο μετά από έρευνα για «fake news»
Μήνυμα Άγκυρας στη Δύση: Παραδώστε χωρίς όρους F-35 και Patriot
Στις Βρυξέλλες ο Μπάιντεν – Νέες ανακοινώσεις κυρώσεων στη Μόσχα (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.