search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 05:49
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top-10 23/3/2022: Τηλεθέαση χάρη σε «μαχαιρώματα»

24.03.2022 18:39
tileorasi_tilevarometro_new

Στην δυάδα κορυφής δεν άλλαξε κάτι. Το prime time είναι η περίοδος που καταγράφεται η μεγαλύτερη συγκέντρωση τηλεθεατών. Οι περισσότεροι από αυτούς, περίπου, μοιράστηκαν στα επεισόδια των σειρών «Σασμός» και «Η γη της ελιάς». Την τριάδα, χθες (23/3) συμπλήρωσε ο «Τροχός της τύχης».

Στην τέταρτη θέση διατηρήθηκε βελτιώνοντας την απόδοση του, το ριάλιτι «Survivor». Το πρόγραμμα την Τρίτη (22/3) είχε 7,9% τηλεθέαση και την Τετάρτη (24/3) «έπιασε» το 9,1%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen Audience Measurement. Αυτό αποδίδεται στην διαδικασία αποχώρησης και τον παίκτη που έφυγε αλλά και τις εντάσεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ παικτών που έως εκείνη τη στιγμή αλληλοαποκαλούνταν φίλοι.

Οι «Άγριες μέλισσες» είχαν μικρή υποχώρηση αλλά ικανή ώστε να βρεθούν στην πέμπτη θέση. Μια θέση πιο πίσω η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» και υπόλοιπες θέσεις με εξαίρεση το κεντρικό δελτίο του Star, πλασαρίστηκαν τα τηλεπαιχνίδια του ΑΝΤ1 και του Alpha και το μαγειρικό «MasterChef» στο οποίοι οι παίκτες ετοίμασαν και προσέφεραν φαγητό για 100 πρόσφυγες.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κουβαράς: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το Action24 – Η ανάρτηση του στο Facebook

Λιάγκας – Σκορδά: Ένταση στον αέρα της εκπομπής – «Μην το κάνεις αυτό σ’ εμένα» (Video)

Nova: Η συγχώνευση με την Wind, τα Όσκαρ και ο 007 (Videos/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46