search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:09
MENU CLOSE

Ρωσία: «Εμφύλιος» σε οικογένεια γνωστών ηθοποιών για τον πόλεμο στην Ουκρανία (Video)

28.03.2022 12:25
masha_mashkova_new

Ο Βλαντίμιρ Μάσκοφ είναι γνωστός ηθοποιός στην Ρωσία. Την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε στο στάδιο Λουζίνσκι της Μόσχας, στην εκδήλωση όπου μίλησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Είμαστε Ρώσοι. Αγαπάμε την χώρα μας. Είμαστε υπέρ ενός κόσμου χωρίς Ναζί. Υποστηρίζουμε τον στρατό μας», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Μάσκοφ, εκφράζοντας την υποστήριξή του στον πρόεδρο Πούτιν.

«Αυτό που συμβαίνει είναι αδιανόητο. Μου ραγίζει την καρδιά το ότι τόσο πολλοί Ρώσοι, μεταξύ των οποίων και ο πατέρας μου, πιστεύουν ότι η βία είναι δικαιολογημένη», ήταν η απάντηση που έδωσε η Μάσα Μάσκοβα, η κόρη του Βλαντίμιρ Μάσκοφ, η οποία είναι επίσης ηθοποιός.

Η Μάσα Μάσκοβα ζει στις ΗΠΑ. Λέει πως έχει πολλούς φίλους στην Ουκρανία, οι οποίοι ποτέ δεν της συμπεριφέρθηκαν άσχημα επειδή είναι Ρωσίδα, ούτε είδαν τον Βλαντίμιρ Πούτιν ως «σωτήρα τους».

Στη διάρκεια συνέντευξης στο CNN, η Μάσκοβα ρωτήθηκε αν οι Ρώσοι γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει στην Ουκρανία.

«Μίλησα στο τηλέφωνο με τον πατέρα μου. Τώρα, δυστυχώς, πιστεύω πως γνωρίζουν. Ο πατέρας μου με είπε προδότη…», απάντησε η Μάσα Μάσκοβα.

Οι Ρώσοι είναι διχασμένοι. Οι παλαιότερες γενιές ενημερώνονται από την τηλεόραση. Οι νέοι από το Διαδίκτυο.

Οι μεγαλύτερης ηλικίας Ρώσοι υποστηρίζουν τον πόλεμο του Πούτιν. Πολλοί νέοι αντιτάσσονται. Ο πόλεμος διχάζει την ρωσική κοινωνία, συγγενείς έφτασαν να μην μιλούν μεταξύ τους.

Πηγή: themoscowtimes.com

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: Γιατί τέθηκε εκτός νόμου το σύμβολο «Ζ»;

Εφιάλτης στην Ουκρανία: Γυναίκες και έφηβες στα δίχτυα διακινητών

Ερντογάν: «Αν δεν έχετε ψωμί, φάτε βουβαλίσιο γιαούρτι με χουρμάδες και βρώμη» -Αντιδράσεις για τη «συνταγή» του Τούρκου Προέδρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:07