search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:17
MENU CLOSE

Εξαγωγές το Mega: Η σειρά μυστηρίου «Σιωπηλός δρόμος» ετοιμάζεται για διεθνή καριέρα

30.03.2022 15:25
siopilosdromos_30322_new

Τα δικαιώματα διανομής σε παγκόσμια κλίμακα της σειράς μυστηρίου «Σιωπηλός δρόμος» που μεταδόθηκε από το Mega στο δεύτερο lockdown απέκτησε η γερμανική εταιρεία Beta Film.

Ο «Σιωπηλός δρόμος» των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη- δημιουργοί και της πολύκροτης σειράς «Άγριες μέλισσες»- έκανε πρεμιέρα στο Μega στις 4 Απριλίου 2021, ημέρα Κυριακή στις 21.00.

Ακριβώς ένα χρόνο μετά η σειρά υπο τον διεθνή τίτλο «Silent road» θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη διεθνή εμφάνιση της στο τηλεοπτικό παζάρι των Καννών MIPTV με προγραμματισμένη προβολή για τους ξένους αγοραστές την ερχόμενη Δευτέρα (4 Απριλίου).

Είναι η πρώτη ελληνική σειρά που αποκτά η Beta Film, η οποία έχει εξασφαλίσει στο παρελθόν την παγκόσμια διανομή επιτυχημένων τηλεοπτικών παραγωγών («Babylon Berlin», «Gomorrah», «Grand Hotel» κ.ά.).  

Σύμφωνα με το σενάριο τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και τη συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή.  Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες αποκαλύπτονται.  

Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως.

Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων. Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται.

Στη σειρά την σκηνοθεσία ης οποίας έκανε ο Βαρδής Μαρινάκης πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Διαβάστε επίσης:

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το τέλος του «Ozark»

Super Mammy: Αντιδράσεις για τον Μάρκο Σεφερλή – Το τρέιλερ με το γκέι ζευγάρι που εξόργισε το Twitter (video)

Το CiNoBo έκλεισε δύο χρόνια λειτουργίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:16