search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:25
MENU CLOSE

Το CiNoBo έκλεισε δύο χρόνια λειτουργίας

30.03.2022 10:51
CiNoBo 2 ΧΡΟΝΙΑ

Η συνδρομητική πλατφόρμα CiNoBo, για τον κινηματογράφο, έχει για τα καλά εγκατασταθεί στο «κάδρο» και στέκεται αξιοπρεπώς αλλά και με αξιώσεις μέσα σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο και εξόχως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η συνδρομητική πλατφόρμα έκανε την εμφάνιση της το Μάρτιο του 2020 και στην σούμα- ικανοποιητικής εκ του αποτελέσματος-  για  στα δύο χρόνια λειτουργίας  η σινεφιλ πλατφόρμα «μετρά» περισσότερες από 2,2 εκατ. ώρες παρακολούθησης ταινιών.

Ένας στόχος επετεύχθη. Ένας άλλος ήταν η ανάπτυξη της πλατφόρμας στην αγορά.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα προτάσεις της CiNoBo επιλέγουν και βλέπουν συνδρομητές σε 650 πόλεις και χωριά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Για την υπηρεσία streaming το γεγονός ότι μπορεί να προσφέρει πρόσβαση στον κινηματογραφικό πλούτο που υπάρχει διαθέσιμός παγκοσμίως την φέρνει «ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του οράματός της».

Το περιεχόμενο της πλατφόρμας αποτελείται από ταινίες επιλεγμένες μία προς μία και σύμφωνα με την CiNoBo «ανεβαίνει» και είναι προσβάσιμη για παρακολούθηση τουλάχιστον μία ταινία ανά δύο ημέρες. Που σημαίνει ότι κάθε μήνα προστίθενται στην χειρότερη των περιπτώσεων 15 κινηματογραφικοί τίτλοι στο μενού της.

Έχει ενδιαφέρον ότι το 40% των θεατών- συνδρομητών βρίσκονται στην περιφέρεια, σύμφωνα με στοιχεία της συνδρομητικής πλατφόρμας. Που σημαίνει ότι υπάρχει ένας κόσμος που θέλει να έχει πρόσβαση και να παρακολουθεί «ψαγμένες» κινηματογραφικές παραγωγές από το ανεξάρτητο και καλλιτεχνικό σινεμά.

Σινεφίλ ευρείας ηλικιακής γκάμας

Επίσης έχει σταθμιστεί ότι η πλατφόρμα (με μηνιαία συνδρομή 7,99 ευρώ μηνιαία συνδρομή) έχει μια ευρεία ηλικιακή γκάμα συνδρομητών (από 18 ως και άνω των 65 ετών) σχεδόν μοιρασμένους ως προς το φύλο.

«To Cinobo ήταν κάτι που έλειπε τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τα μηνύματα ενδιαφέροντος που λαμβάνουμε για πρόσβαση από το εξωτερικό είναι πολλά. Με βάση την Ελλάδα, με κοινό όραμα και χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα του περιεχομένου και της υπηρεσίας, στόχος είναι πλέον να βγούμε και στο εξωτερικό, γιατί… Cinobo. Cinema no borders», έχει υπογραμμίσει η  Δάφνη Μπεχτσή, ιδρύτρια και γενική διευθύντρια της OTT υπηρεσίας, με αφορμή τα δύο χρόνια λειτουργίας και εξελικτικής πορείας του Cinobo.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω υπολογιστή, της Cinobo εφαρμογής σε Samsung, Android και LG Smart TVs, αλλά και Android TV αποκωδικοποιητών, φορητών συσκευών και ασύρματης μετάδοσης μέσω Google Chromecast και Airplay.

Δίνεται η δυνατότητα προβολής σε δύο οθόνες ταυτόχρονα, προσθήκης στη λίστα αγαπημένων, λειτουργίας γονικού ελέγχου, συνέχειας προβολής από όλες τις συσκευές και download σε φορητές συσκευές για αναπαραγωγή ταινιών offline ώστε ο χρήστης να έχει τις ταινίες μαζί του όπου κι αν βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης:

Άρης Πορτοσάλτε: Η συμβουλή που έδωσε στην κυβέρνηση

Τηλεθέαση Top-10 28/3/2022: «Μονομαχία» που κρίθηκε στα σημεία

Νέες εκπομπές και πρόσωπα στο Action24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14