search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:26
MENU CLOSE

Ο (ρωσικής υπηκοότητας) Ζεράρ Ντεπαρντιέ καταγγέλλει τον Πούτιν για την Ουκρανία

01.04.2022 11:36
gerard-departieu

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρτιέ, που έχει πάρει ρωσική υπηκοότητα, κατήγγειλε τις «τρελές, απαράδεκτες ακρότητες» του Πούτιν στην Ουκρανία.

Ο Ντεπαρτιέ, που έχει εξάρει παλιότερα τον Πούτιν και «πολιτογραφήθηκε Ρώσος» το 2013, δήλωσε ότι «ο ρωσικός λαός δεν ευθύνεται για τις τρελές, απαράδεκτες ακρότητες των ηγετών του, όπως ο Βλαντίμιρ Πούτιν».

Ο Ντεπαρντιέ είπε ακόμη ότι θα δωρίσει όλα τα έσοδα από τις τρεις συναυλίες του στο Παρίσι (1-3 Απριλίου) στους “Ουκρανούς, θύματα αυτού του αδελφοκτόνου πολέμου”.

Το 2013 ο Πούτιν χορήγησε στον Ντεπαρντιέ την ρωσική υπηκοότητα προκαλώντας κατακραυγή στη Γαλλία δεδομένου ότι ο ηθοποιός κατηγορείται ότι εγκατέλειψε την πατρίδα του για να αποφύγει να φορολογηθεί με έναν νέο φόρο για τους εκατομμυριούχους.

Ο ηθοποιός έλαβε το νέο διαβατήριό του από τον ίδιο τον Πούτιν στην εξοχική κατοικία του ρώσου προέδρου στη Μαύρη Θάλασσα.

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα ειρήνης από δυο λογοτέχνες

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Ήμουν δεσμευμένη και παράλληλα ανεξάρτητη (Video)

Σοκ για τη Ρωσία – Η απόλυτη σταρ της ποπ μουσικής εγκατέλειψε τη χώρα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:25