search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:28
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα χειρόγραφα σημειώματα στους γιατρούς – Τι έλεγε για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας (photos)

01.04.2022 11:35
meth

Χειρόγραφα σημειώματα της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τα οποία φαίνεται ότι προσπάθησε να παραπλανήσει τους γιατρούς για την αιτία θανάτου των παιδιών της έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει το eReportaz, η κατηγορούμενη ισχυριζόταν ότι ο θάνατος των τριών παιδιών είχε προκληθεί από ένα σπάνιο γονίδιο ή σύνδρομο, επιρρίπτοντας μάλιστα και ευθύνες στους γιατρούς που δεν το εντόπισαν.

Η ίδια η Πισπιρίγκου φέρεται να παρέδιδε τα σημειώματα στους γιατρούς προκειμένου να υποστηρίξει ότι ο θάνατος των παιδιών της ήταν αποτέλεσμα πλημμελούς ιατρικού ελέγχου.

Τα σημειώματα που φέρουν την υπογραφή της κατηγορούμενης αναφέρουν ότι οι δύο θάνατοι (Μαλένας και Ίριδας) αλλά και η πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας “οφείλονται σε κάποιο γονίδιο ή κάποιο σύνδρομο”. Παράλληλα σημειώνει ότι «αν και εφόσον είχε ερευνηθεί από το “Ελπίδα” δεν θα κινδύνευε η ζωή της μεγάλης μας κόρης και δεν θα υπήρχε ο θάνατος του μωρού»

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα – Λέων: Έχουν αποκλειστεί παθολογικά και γενετικά αίτια και για τα δύο πρώτα παιδιά (video)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεύτερη νύχτα στη ΓΑΔΑ – Ψυχρή και φοβισμένη η 33χρονη – «Και τώρα τι θα γίνει με εμένα;»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η μητέρα μου» λέει ο πρώην σύντροφός της (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:28