search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:56
MENU CLOSE

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πιθανή συνάντηση στην Τουρκία για Πούτιν και Ζελένσκι

02.04.2022 23:09
zelensky_putin_new

O επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες Ρωσίας και Ουκρανίας, Νταβίντ Αρακάμια δήλωσε στην ουκρανική τηλεόραση πως υπάρχει «μεγάλη πιθανότητα» οι Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Βλαντίμιρ Πούτιν να συναντηθούν στην Τουρκία

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «τηλεφώνησε χθες τόσο σε εμάς όσο και στον Βλαντίμιρ Πούτιν και φάνηκε να επιβεβαιώνει από την πλευρά του ότι είναι έτοιμοι να οργανώσουν μια συνάντηση στο εγγύς μέλλον», όπως μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο Interfax.

«Δεν είναι γνωστά ούτε η ημερομηνία ούτε ο τόπος, αλλά πιστεύουμε ότι ο τόπος με μεγάλη πιθανότητα θα είναι η Κωνσταντινούπολη ή η Άγκυρα», ξεκαθάρισε ο Αραχαμία.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο χωρών είναι «δύσκολες», αλλά συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Αλλάζει η ημερομηνία που ανοίγουν μετά το Πάσχα

Netflix: Αναζητά σειρές με ελληνικό περιεχόμενο η πλατφόρμα

Γαλλία: Μπροστά σε 35.000 υποστηρικτές του μίλησε ο Μακρόν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:56