search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:31
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Εντοπίστηκαν και άλλες αναισθητικές ουσίες εκτός της «θανατηφόρας» κεταμίνης (Video)

02.04.2022 13:56
Tzortzina_new

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, την ώρα που η 33χρονη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στο κρατητήριο κατηγορούμενη για τον θάνατο του μεγαλύτερου της παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας κι αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα στην ανακρίτρια.

Όπως προκύπτει από τον τοξικολογικό έλεγχο ο οποίος πραγματοποιήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, εντοπίστηκαν και άλλες ουσίες αναισθητικές ουσίες εκτός της «θανατηφόρας» κεταμίνης.

Όπως αναφέρει το eReportaz.gr και ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, εκτός από τις βενζοδιαζεπίνες ανευρεθήκαν κι άλλα αναισθητικά εκτός της κεταμίνης, όπως η λιδοκαϊνη και η πριλοκαϊνη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πλέον και οι συγκεκριμένες ουσίες έχουν μπει στο στόχαστρο κι αναμένεται να πραγματοποιηθεί ποσοτικός έλεγχος.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση στηρίζει την αισχροκέρδεια και φτωχοποιεί την κοινωνία – Εδώ και τώρα μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα»

Ουκρανία: Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν πόλεις – Οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν να προωθούνται στο Κίεβο

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος ήταν μπροστά στις κρίσεις της Τζωρτζίνας, λέει η αδελφή της Ρούλας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:27