search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:24
MENU CLOSE

Έκοψαν το ρεύμα σε 92χρονη με άνοια και συσκευή οξυγόνου (video)

04.04.2022 10:42
dei_new

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο κ. Χρήστος Γρηγορόπουλος, ο οποίος υποστηρίζει ότι έκοψαν το ρεύμα στην 92χρονη μητέρα του, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, καθώς είναι με άνοια και συνεχή παροχή οξυγόνου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο Open ο κ. Γρηγορόπουλος, παρά το γεγονός ότι πλήρωνε μετά από ρύθμιση 120 ευρώ το μήνα, ο πάροχος προχώρησε στο κόψιμο του ρεύματος και μάλιστα μεσημέρι Παρασκευής, που δεν υπήρχε η δυνατότητα ακόμα κι αν γινόταν πληρωμή να γίνει και άμεσα επανασύνδεση του ρεύματος.

Παράλληλα, κατήγγειλε ότι προχώρησαν στη διακοπή της παροχής ρεύματος αν και στον λογαριασμό αναφέρεται η κατάσταση της υγείας της μητέρας του, δηλαδή ότι χρειάζεται συνεχή παροχή οξυγόνου ενώ το χρέος είναι κάτω από 500 ευρώ.

Όπως είπε ο γιος της 92χρονης, η γυναίκα μένει 50 χιλιόμετρα μακρυά από υποκατάστημα της ΔΕΗ, στην ορεινή Μεγαλόπολη και δεν ήταν εύκολο να μετακινηθεί, ενώ υπογραμμίζει ότι κινδύνευσε η ζωή της. «Ήθελαν να σκοτώσουν μια γιαγιά», είπε.

Ο ίδιος επικοινώνησε με τη ΔΕΗ και του είπαν ότι πρέπει να πληρωθεί ο λογαριασμός, αλλά μεσολαβούσε Σαββατοκύριακο. «Δίναμε κάθε μήνα 100-120 ευρώ, δεν μπορώ να καλύψω όλο το ποσό. Είναι ούτε 500 ευρώ. Ξέρουν ότι είναι άρρωστη η γιαγιά, δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο να με ενημερώσουν. Έπρεπε να την πάω στο νοσοκομείο. Χάος».

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση τώρα: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό

Λήξη συναγερμού στη Χίο: Εντοπίστηκαν σώοι οι 4 ανήλικοι

Έκρηκτικός μηχανισμός σε είσοδο πολυκατοικίας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:24