search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 23:49
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top-10 1-3/4/2022: «Έσκισε» η Νικολούλη το τριήμερο – σημείωσε ρεκόρ τετραετίας

04.04.2022 20:34
tileorasi_new

Προσέξτε τι έχει συμβεί. Καιρό τώρα έχει σταθμιστεί ότι πολλοί ξενυχτούν για χάρη της Αγγελικής Νικολούλη και των εκπομπών της.

Το «Φως στο τούνελ» ως γνωστό αρχίζει περι τις 23.30 και τελειώνει περί τις 02.00 με 02.30, βαθιά μέσα στη νύχτα.

Την περασμένη εβδομάδα γράφαμε ότι κανονικά η εκπομπή αναζητήσεων και διαλευκάνσεων, εξαφανίσεων και άλλων υποθέσεων του Mega«σπάει» σε δύο μέρη στις μετρήσεις της Nielsen λόγω της ιδιαιτερότητας- χρονικά- της καταγραφής των τηλεπροτιμήσεων. 

Την περασμένη Παρασκευή λόγω του θέματος- υπόθεση Πισπιρίγκου- η εκπομπή άρχισε λίγο νωρίτερα (23.14) από ότι συνήθως και τελείωσε αργότερα από ότι συνήθως (03.00).

Το Mega και η Νικολούλη πόνταραν και κέρδισαν. Σκεφτείτε ότι στο διάστημα 02.00- 03.00 που «χρεώνεται» στο Σάββατο, η εκπομπή είχε 8,2% τηλεθέαση. Εκείνη την ώρα ξαγρύπνησαν 845.000 τηλεθεατές. Ασύλληπτος αριθμός τηλεθεατών αν συνυπολογιστεί ότι από τις 24.00 κι έπειτα παραδοσιακά παρατηρείται ραγδαία πτώση τηλεθέασης σύμφωνα και με την NielsenAudienceMeasurement.

Τώρα, η εκπομπή της Νικολούλη ήταν πρώτη σε τηλεθέαση την Παρασκευή (1/4) με 15,3% τηλεθέαση, ποσοστό τηλεθέασης από τα υψηλότερα της σεζόν.

Όμως, αν σε αυτό προστεθεί και το 8,2%, τότε η συνολική τηλεθέαση του προγράμματος συνιστά ρεκόρ τηλεθέασης καθώς διαμορφώνεται στο 23,5%.

Που σημαίνει ότι σε απόλυτα νούμερα την εκπομπή είδαν 2.433.000 τηλεθεατές. Δεν έχει ξαναγίνει.

Το προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης είχε σημειωθεί τη σεζόν 2016-2017 με το επεισόδιο το «Survivor»που είχε προβληθεί στις 24 Απριλίου 2017 και ο δείκτης τηλεθέασης είχε δείξει το 23,6% (2.449.000 τηλεθεατές).

Η Νικολούλη αξιοποίησε τη συγκυρία- το momentum κατά το κοινώς λεγόμενο- και εκτόξευσε την τηλεθέαση, χωρίς υπερβολή, στα ύψη.

Πάντως γίνεται αντιληπτό ότι η τηλεοπτική προσέγγιση στην υπόθεση  της Πάτρας έχει προκαλέσει ίντριγκα και αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι και άλλες εκπομπές της Παρασκευής («Livenews», «Αλήθειες με τη Ζήνα», «Τ Live») πλασαρίστηκαν στο Top 10 της ημέρας.

Το Σάββατο, αν και η τηλεθέαση κυμάνθηκε σε χαμηλότερο επίπεδο τηλεθέασης συγκριτικά με την Παρασκευή και την Κυριακή, στα «ψηλά» του τηλεβαρόμετρου της ημέρας βρέθηκαν δύο κεντρικά δελτία ειδήσεων (Alpha, Μega).

Την Κυριακή προφανώς και επικράτησε η «Γη της ελιάς» η περιέργεια λόγω πρεμιέρας, έφερε την σειρά «SuperMammy» τρίτη σε προτιμήσεις, αλλά και τρία κεντρικά δελτία σε άλλες διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης.

Με αξιώσεις στον ανταγωνισμό στάθηκε η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται».

Διαβάστε επίσης:

Εξηγήσεις από την ΕΡΤ για τα φαινόμενα λογοκρισίας ζητά η ΕΣΗΕΑ με αφορμή την υπόθεση του Θωμά Σίδερη

Οικονόμου: Έρχονται μέτρα στήριξης των ΜΜΕ, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον πόλεμο στην Ουκρανία

Άρης Τόλιος: Δεν άσκηθηκε ούτε ψυχολογική πίεση ούτε λογοκρισία στον Θωμά Σίδερη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 23:41