ΠΕΜΠΤΗ 09.10.2025 09:59
MENU CLOSE

Η Μπέλα Χαντίντ θα κάνει ντεμπούτο στην υποκριτική στη σειρά της Hulu «Ramy»

05.04.2022 18:42

Η Μπέλα Χαντίντ θα εμφανιστεί στην τρίτη σεζόν της σειράς, ανακοίνωσε η Hulu, χωρίς όμως να διευκρινίσει λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί το μοντέλο και την ιστορία του.

Η σειρά «διερευνά πώς είναι να εγκλωβίζεσαι ανάμεσα σε μια θρησκευτική κοινότητα που πιστεύει ότι η ζωή είναι μια ηθική δοκιμασία και τη γενιά των millennial που αμφιβάλλει για την ύπαρξη της μεταθανάτιας ζωής».

Η Χαντίντ γνωστή από τις συνεργασίες στο μόντελινγκ με τους Victoria’s Secret, Chanel και Calvin Klein, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του Vogue.

Ο πατέρας της Μπέλα Χαντίντ, μεγιστάνας του κλάδου ανάπτυξης ακινήτων Μοχάμεντ Χανίντ γεννήθηκε στην Παλαιστίνη και μετακόμισε στις ΗΠΑ.

Η αδερφή της, Τζίτζι Χαντίντ, επίσης supermodel ήταν μεταξύ εκείνων που έσπευσαν να συγχαρούν τη Μπέλα για τον νέο της ρόλο με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρ’ όλο που η σειρά «Ramy» επικεντρώνεται σε χαρακτήρα που είναι Μουσουλμάνος Αμερικανός, έχει μεγάλη απήχηση σε ένα ευρύ κοινό millennials διαφορετικών εθνικών και θρησκευτικών καταβολών, καθώς τα θέματα που προβάλλει είναι το άγχος του πρωταγωνιστή για την προσωπικλή του ζωή, οι επαγγελματικές του φιλοδοξίες και οι αυταρχικοί γονείς του.

Ο Γιούσεφ προτάθηκε για δύο Emmy το 2020 και κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου σε τηλεοπτική σειρά την ίδια χρονιά.

Διαβάστε επίσης;

O Μάικ Τάισον πιστεύει ότι το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ ήταν ψεύτικο

Στην Αθήνα η Έμμα Στόουν για την πρεμιέρα της ταινίας του Λάνθιμου που γυρίστηκε στην Τήνο

Σπύρος Μπιμπίλας: Αντιδράσεις για τη συμμετοχή του στη σειρά του Σεφερλή – Πώς απαντά ο ηθοποιός

ΠΕΜΠΤΗ 09.10.2025 09:59
Exit mobile version