search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:06
MENU CLOSE

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές από κοντινό πρόσωπο της οικογένειας

05.04.2022 20:04
mitera roulaw65-new

Την κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν μωρό, το 2014, κατήγγειλε η μητέρα της προφυλακισμένης για τον θάνατο της κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου , σε παρέμβασή της στο Mega.

H Ελένη Λεγάτου, αναφερόμενη στην καταγγελία που είχε γίνει τότε στο Χαμόγελο του Παιδιού, ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγε το παιδί της «μελανιασμένο στο Καραμανδάνειο» και το εξέτασαν οι γιατροί. «Η Ρούλα δεν είχε ανάμειξη σε αυτό» τόνισε, υποστηρίζοντας ότι η κακοποίηση που προκάλεσε μώλωπες στο κοριτσάκι έγινε από πολύ κοντινό πρόσωπο της οικογένειας. «Ήταν διαφορετικές οι ημερομηνίες και διαφορετικά τα γεγονότα», ανέφερε, προσθέτοντας ότι η καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού έγινε από την πρώην φίλη του Μάνου Δασκαλάκη.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι αν και εργάζεται στον δήμο από το 2000, δεν έλαβε ποτέ γνώση της καταγγελίας μέσα από υπηρεσιακές πηγές. Όμως τα στοιχεία δείχνουν πως ουδέποτε έγινε έρευνα και ότι ο κοινωνικός λειτουργός γνωμάτευσε ότι δεν συνέβαινε κάτι κι όλα πήγαιναν καλά.


Η μητέρα της Ρούλας παρενέβη για να απαντήσει σε μαρτυρία που τη θέλει να είναι αυτή που έφερε σε επαφή, λόγω και των υπηρεσιακών της γνωριμιών, την κόρη της Ρούλα με τη σπιτονοικοκυρά της, για την οποία διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η μητέρα της 33χρονης, που εργαζόταν σε προνοιακό πρόγραμμα του δήμου της Πάτρας φρόντιζε τη σπιτονοικοκυρά και της πρότεινε στη συνέχεια να την προσέχει η Ρούλα Πισπιρίγκου και να της γράψει στο σπίτι.

«Δεν είχα σχέση με τη σπιτονοικοκυρά» τόνισε η κυρία Λεγάτου, κάνοντας λόγο για ανακρίβειες. «Ποτέ δεν την ήξερα. Η γνωριμία έγινε από τον κ. Δασκαλάκη που εργαζόταν σε ντελίβερι και της πήγαινε φαγητό. Ποτέ δεν είχα πάει σπίτι της» είπε η μητέρα της 33χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου ζητεί η ανακρίτρια – Οκτώ κινητά βρέθηκαν στο σπίτι της

Πάτρα: «Λύγισε» η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ερώτηση που της έκανε ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Μάνος Δασκαλάκης: Δεν έχω να κρύψω τίποτα – Τι λέει για την κεταμίνη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:55