search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:40
MENU CLOSE

Ο Βαξεβάνης αποκάλυψε τον Μανιαδάκη ως πηγή του – Απαντήσεις από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

06.04.2022 20:31
Syriza_new

Στην κατάθεση του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνοντας ότι «αποκάλυψε σήμερα ότι κατέθεσε στην ανακρίτρια συνομιλίες και γραπτά μηνύματα από τον κ. Νίκο Μανιαδάκη, ο οποίος ως προστατευόμενος μάρτυρας ” Γιάννης Αναστασίου ” ήταν ένας από αυτούς που τον τροφοδοτούσαν με πληροφορίες για το σκάνδαλο Novartis».

Πρόκειται για «πληροφορίες για τον χρηματισμό πολιτικών, αλλά και για αυτούς που τον εκβίαζαν πριν 5 χρόνια να μην καταθέσει λέγοντας του πως έχουν έτοιμο νόμο να εξουδετερώσουν προστατευόμενους μάρτυρες και εισαγγελείς μόλις αλλάξει η κυβέρνηση. Δηλαδή, όλα όσα έγιναν μόλις κέρδισε η ΝΔ την εξουσία. Ο δε κ. Μανιαδάκης μετατράπηκε σε έναν από τους βασικούς μάρτυρες στην Προανακριτική που έστησαν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για να “βαφτίσουν ” το διεθνές σκάνδαλο Novartis σε σκευωρία».

Κλείνοντας ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «τα δύο κόμματα είναι υποχρεωμένα απέναντι στην Βουλή και τον ελληνικό λαό να δώσουν άμεσα απαντήσεις».

Διαβάστε επίσης:

Φόρουμ των Δελφών: Ο Ευάγγελος Βενιζέλος καλεί για ουσιαστικό διάλογο με την Τουρκία

Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τον ΟΑΕΔ – Τι αλλάζει, πότε θα διαγράφονται άνεργοι από το Μητρώο

Μητσοτάκης: Θα συνεχιστούν οι λιγνιτικές μονάδες μέχρι το 2028 – Αυξάνεται κατά 50% η εξόρυξη του λιγνίτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:38