search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:54
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Άγνωστος επιτέθηκε με μπαλτά στη μασονική στοά

18.04.2022 00:04
PERIPOLIKO NEW

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη καθώς άγνωστος σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να χτυπάει με μπαλτά την είσοδο της μασονικής στοάς, στην οδό Φιλικής Εταιρείας στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα grtimes.gr, ο άντρας σταμάτησε με το αυτοκίνητό του έξω από την είσοδο της στοάς και κραδαίνοντας έναν μπαλτά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε να χτυπάει επανειλημμένα τη μεταλλική πόρτα φωνάζοντας ταυτόχρονα.

Αναστατωμένοι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια να δουν τι συμβαίνει και όταν ζήτησαν από τον άντρα να σταματήσει, αυτός φέρεται να τους απείλησε.

Ο άγνωστος χτύπησε τουλάχιστον δέκα φορές την πόρτα, ενώ αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, χρώματος μπορντό, όπως είπαν οι μάρτυρες, και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομία ενημερώθηκε αμέσως για το περιστατικό και άρχισε αναζητήσεις στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη.

Διαβάστε επίσης:

Τραγικό δυστύχημα με έναν νεκρό στη Θηβών: Αμάξι έπεσε από αερογέφυρα (Video)

Κατερινόπουλος: «Δεν μας τα λένε καλά ο Μάνος και η Ρούλα, να γίνει τεστ πατρότητας» (Video)

Συγκλονίζει η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου: «Δεν θέλουμε ούτε θανατική ποινή ούτε κρεμάλες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 08:50