search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:45
MENU CLOSE

Πυροδοτεί «βόμβα» με Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι

19.04.2022 20:13
HALAND-234-NEW

Τη βόμβα του καλοκαιριού φαίνεται πως πυροδοτεί η Μάντσεστερ Σίτι, αφού σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «Athletic», Ντέιβιντ Ορνστάιν, τα βρήκαν με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος φέρεται να έχει αποδεχτεί την πρόταση που του έχουν καταθέσει.

Ο Νορβηγός στράικερ έχει συμφωνήσει στο συμβόλαιο και στους προσωπικούς όρους με την Σίτι, αλλά για να υπάρξουν ανακοινώσεις υπάρχει ακόμη δρόμος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sport-fm.gr, μένει να συμφωνήσει η Σίτι με την Ντόρτμουντ για το ποσό της μεταγραφής του ικανότατου σεντερ φορ, όπως και η προμήθεια που θα πάρει ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα.

Κάπως έτσι, φαίνεται πως η μετακίνηση του Χάαλαντ από τη Ντόρτμουντ στη Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της, αλλά θα πρέπει να υπάρξει υπομονή αφού θα πρέπει να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα από τις δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συγκίνηση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για την απώλεια του νεογέννητου γιου του

Παναθηναϊκός: Δωρεάν η είσοδος στον ημιτελικό με Λαμία, για όσους ήταν στη Λεωφόρο με Ολυμπιακό

Τρομερό fair play: Άφησαν τον αντίπαλο να σκοράρει στον ημιτελικό της Α1 ΕΠΣ Κιλκίς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:45