search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:16
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η απάντηση για τις «ύποπτες» αναζητήσεις φαρμάκων στη Google (video)

19.04.2022 09:08
roula-pispiringou_0

Προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση τρέχουν…

Η 33χρονη μίλησε στον Alpha για τις «ύποπτες» αναζητήσεις στη Google και παραδέχτηκε ότι αναζήτησε αναισθητικά φάρμακα στο ίντερνετ, ωστόσο έδωσε τη δική της εκδοχή.

«Το πρωί της 17ης Μαΐου πήγα την Τζωρτζίνα στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για μαγνητική εγκεφάλου. Το βράδυ της ίδιας μέρας, αναζήτησα αναισθητικά φάρμακα που είχαν χορηγηθεί στο παιδί μου κατά τη διάρκεια της εξέτασης» είπε αρχικά στον Alpha.

«Ήθελα να δω σε τι χρησιμεύουν. Συνήθιζα να παρακολουθώ στενά την αγωγή που μου έδιναν για την Τζωρτζίνα. Ακολουθούσα τις οδηγίες που έδιναν οι γιατροί και συνεργαζόμουν πολύ καλά μαζί τους» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου επεσήμανε πως «στο Google μπήκα για να αναζητήσω την ουσία “κεταμίνη” που την άκουγα πρώτη φορά στην τηλεόραση την ημέρα της σύλληψής μου. Δεν την ήξερα, ξαφνιάστηκα και αναζήτησα πληροφορίες».

Διαβάστε επίσης:

Καλαμπάκα: Καρφί 5 εκατοστών σφηνώθηκε στο… κεφάλι άνδρα! (photos)

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 19 Απριλίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:15