search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:04
MENU CLOSE

Όλα μηδέν στον ημιτελικό για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: Θα «λύσουν τις διαφορές τους» στο «Γ. Καραϊσκάκης»

21.04.2022 22:37
kypello_elladas_new

Χωρίς σκορ έληξε ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα κάτι που αφήνει ορθάνοικτους του λογαριασμούς για τη ρεβάνς σε έξι βράδια στο “Γ. Καραϊσκάκης”, την Τετάρτη (27/4) του Πάσχα.

Να θυμίσουμε πως στο Κύπελλο Ελλάδας μετράει το εκτός έδρας γκολ, κάτι το οποίο σημαίνει πως ισοπαλία με γκολ στο Φάληρο θα δώσει την πρόκριση στον ΠΑΟΚ.

Στην Τούμπα ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο ματς, απείλησε πρώτος, με τον ΠΑΟΚ να ανεβαίνει στη συνέχεια του αγώνα και να είναι αυτός που έκανε ένα καλύτερο δεύτερο 45λεπτο. Το παιχνίδι όμως δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με ελάχιστες φάσεις και από τις δύο ομάδες, λίγες καλές στιγμές και ένα 0-0 που ίσως ήταν και το δικαιότερο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Μεγάλες νίκες για Παναθηναϊκό και Άρη στα ντέρμπι της αγωνιστικής (Videos)

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ 0-1: Δεν κατάφερε ο δικέφαλος του Βορρά να αγγίξει το ευρωπαϊκό όνειρο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:04