Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συνεχίζεται η επάνοδος των εκδρομέων του Πάσχα στην Αττική με την κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα να ομαλοποιείται μετά τις 9 το βράδυ.
Νωρίτερα προβλήματα παρατηρήθηκαν στην Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα στα διόδια του Ισθμού όπου υπήρξε αρκετή ανάσχεση καθώς και στα διόδια της Ελευσίνας. Αντίθετα καλύτερη ήταν η εικόνα στην Αθηνών-Λαμίας όπου και υπήρξε μικρή ανάσχεση στα διόδια των Αφιδνών.
Από τις 6 το πρωί σήμερα, μέχρι τις 6 το απόγευμα, είχαν επιστρέψει στην Αττική συνολικά 75.444 αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα 41.958 αυτοκίνητα πέρασαν από την Αθηνών- Κορίνθου και 33.486 από την Αθηνών – Λαμίας.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 22:00 σήμερα ισχύει για το ρεύμα εισόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ενώ την Τρίτη (26/4) η απαγόρευση θα ισχύει από τις 11:00 έως τις 23:00.
Εντωμεταξύ, ουρές σχηματίστηκαν και στον σταθμό των Μαλγάρων, με χιλιάδες εκδρομείς να έχουν πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής προς την Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε επίσης
Εκτέλεση Γιάννη Σκαφτούρου: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών (Video)
Μητροπολίτης Σύρου Δωροθέος: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Σύρου, για Αναστάσιμες ευχές
Πανελλαδικές 2022: Αντίστροφη μέτρηση – Τι αλλάζει στους συντελεστές βαρύτητας των μαθημάτων
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.