search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 18:21
MENU CLOSE

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2227
28/04/22
30.04.2022 19:33
androulakis-new

Να καινοτομήσει σε βάθος θα προσπαθήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα γίνει στο κλειστό του Φαλήρου (20-21-22 Μαΐου).

Ένα από τα πράγματα που ετοιμάζουν στο κόμμα, όπως μαθαίνουμε, είναι ραδιοφωνικό στούντιο. Δηλαδή κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρχει ένα χώρος όπου θα γίνονται podcast την ώρα που το συνέδριο θα είναι σε εξέλιξη.

Τα podcast αυτά θα αναρτηθούν ύστερα στις σελίδες του κόμματος στα social media αλλά και στην ιστοσελίδα του. Σε πολλά απ’ αυτά θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι και θα έχουν απέναντί τους στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Οι εκπομπές αυτές θα έχουν και live streaming βέβαια.

Πέρα από τα podcast και τις ζωντανές συνδέσεις με το… ΠΑΣΟΚ FM στο, χώρο θα υπάρχει και DJ, ο οποίος, πέρα από το «Καλημέρα Ήλιε», δεν ξέρουμε ποια άλλα τραγούδια θα παίζει.

Διαβάστε επίσης:

Τι θα ζητήσει ο Μπάιντεν;

Άννα Διαμαντοπούλου: Δηλώνει περήφανη για τον γιο της- Έγραψε τραγούδι για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ερντογάν: Προσευχήθηκε στη Μέκκα φορώντας λευκό χιτώνα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 18:21