search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:00
MENU CLOSE

Τι θα ζητήσει ο Μπάιντεν;

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2227
28/04/22
30.04.2022 16:37
biden_mitsotakis_new

Στο Μέγαρο Μαξίμου το περίμεναν σαν μάννα εξ ουρανού. Τελικά το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει κατ’ ιδίαν συνάντηση και με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις διεθνείς κυρώσεις στη Μόσχα.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο στις 16 Μαΐου κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και την επόμενη μέρα θα μιλήσει στο Κογκρέσο.

Δεν γνωρίζουμε αν οι συζητήσεις θα επεκταθούν και στα ελληνοτουρκικά, αλλά νομίζουμε ότι θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον λόγω του ρόλου που διεκδικεί να διαδραματίσει η Τουρκία στον πόλεμο στην Ουκρανία διατηρώντας σταθερά προκλητικούς τόνους έναντι της Ελλάδας.

Βεβαίως, το ενδιαφέρον δεν θα είναι το τι θα πει ο πρωθυπουργός μας στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, αλλά τι θα ζητήσει ο Μπάιντεν από τον Μητσοτάκη. Η εποχή είναι πολύ περίεργη και καλό είναι να είμαστε υποψιασμένοι.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Διαμαντοπούλου: Δηλώνει περήφανη για τον γιο της- Έγραψε τραγούδι για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Ερντογάν: Προσευχήθηκε στη Μέκκα φορώντας λευκό χιτώνα (Video)

Τελευταίο «εξ αποστάσεως» Υπουργικό Συμβούλιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06