search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:13
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Έως το τέλος Μαΐου θα έχει τελειώσει το θέμα – Σοβαρές αστοχίες στα πρώτα πορίσματα (videos)

02.05.2022 09:37
pispirigou-tzortzina

Μέχρι το τέλος Μαΐου θα έχει τελειώσει η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, όπως δήλωσαν στον ΣΚΑΪ ο ιατροδικαστής και πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων και ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Από τα ευρήματα που έχουμε υπάρχουν σοβαρές αστοχίες στα πρώτα πορίσματα», και γι’ αυτό θα φέρουν ανατροπές τα νέα πορίσματα, είπε αρχικά ο κ. Λέων.

Εξήγησε πως ενώ οι ιατροδικαστές κατέγραψαν τα ευρήματα σωστά, τα ερμήνευσαν λανθασμένα και δεν άφησαν περιθώρια να εξεταστούν περαιτέρω οι υποθέσεις.

Τόνισε, επίσης, ότι πρώτα θα ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη της Τζωρτζίνας και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στα άλλα δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα.

Ο κ. Μπαλάσκας από την πλευρά της αστυνομίας εκτίμησε ότι η κατάσταση θα έχει τελειώσει μέχρι τέλος του μήνα και όσοι εμπλέκονται θα συλληφθούν άμεσα.

Για τον Μάνο Δασκαλάκη είπε ότι η επιλογή του να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα δε μπορεί να τον καταστήσει «αόρατο»«αν τον χρειαστεί η ΕΛΑΣ θα τον έχει».

Όσον αφορά τις κατηγορίες της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τους γιατρούς, είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει γιατρός που θα χορηγούσε 15 φιαλίδια κεταμίνης» στο παιδί.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες – Πότε αναμένεται βελτίωση

Τραγωδία στη Λαμία: Πέθανε 29χρονος ποδοσφαιριστής σε αγώνα τοπικού

Καταγγελία – σοκ από γνωστή ηθοποιό: «Σκηνοθέτης με βίασε στο αμάξι του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15