search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:26
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Λαμία: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο του 29χρονου ποδοσφαιριστή

02.05.2022 19:32
ekav765-new

Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε ο θάνατος του άτυχου 29χρονου Μάκη Χριστόπουλου που έχασε τη ζωή του μέσα στο γήπεδο του του Νέου Κρικέλλου στη Φθιώτιδα, όπου αγωνίζοταν ο Ηρακλής Ροδίτσας με τη Δίβρη.

Μετά το τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, δόθηκε εντολή εισαγγελέα στην Αστυνομία για να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν την αιφνίδια απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή και πατέρα, καθώς περίμενε με την σύζυγό του το δεύτερο παιδί τους.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ροδίτσας άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου, όταν για ανεξήγητο λόγο αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Όταν οι συμπαίκτες και οι προπονητές του αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, κάλεσαν ασθενοφόρο, οι διασώστες προσπάθησαν μεΚΑΡΠΑ να τον επαναφέρουν και εν συνεχεία τον μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας συνοδεία αστυνομικών της ΔΙΑΣ. Οι γιατροί στα Επείγοντα έδιναν για ώρα «μάχη» για να τον επαναφέρουν στη ζωή, δίχως όμως να τα καταφέρουν.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία – σοκ από γνωστή ηθοποιό: «Σκηνοθέτης με βίασε στο αμάξι του»

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας – 48 προσαγωγές από την αστυνομία (Video)

Κόρινθος: Αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ στην οικογένεια 26χρονης που σκοτώθηκε από σφαίρες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:26